Diskussion:Pomeranian

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har lige læst artiklen om en som lige har fået en ny pomeranian, som vedkommende påstår er agressiv overfor børn, og som samtidig påstår at det er fordi at børn ikke er til at stole på. Jeg vil lige bemærke at det ikke er fordi at børn ikke er til at stole på, men fordi forældre til disse børn har glemt at deres børn først skal lære at have med dyr at gøre, da de ellers ikke ved hvordan de skal håndtere dem, og derved kommer til at hive for hårdt i pelsen m.m. Jeg har selv for et par måneder siden mistet min pomeranian hanhund. Da han aldrig har haft kontakt med små børn, var han utroligt reserveret overfor børn, og undgik dem helst. Nu har jeg fået en ny lille pomeranian pige, som nu er 3 mdr. gammel, og hun er utrolig glad for barnebarnet, som hun løber efter og leger med. Så ang. agressivitet, vil jeg påstå at det har noget at gøre med om hunden er opvokset i nær kontakt med børn eller ej, og derved lærer hund og barn hvordan hver især skal behandles. Jeg vil også lige sige at en pomeranian hund, han eller hun er en rigtig god familiehund, men den knytter sig mest til det familiemedlem som giver den mad, kæler med den og tager den på tur. En pomeranian kan være agressiv, men dette er mest overfor fremmede som den ikke kender, eller hvis den ikke fra hvalp lærer at omgås fremmede mennesker eller hunde. Man kan læse mere om pomeranian, hvis man bruger ordet som søgeord på nettet, og her kan man lære meget om denne type hund, hvis man er interesseret.

Fejl på siden[redigér wikikode]

Det er da frygteligt, så mange stavefejl bør der bestemt ikke være i en seriøs encyklopædi. Faktisk tror jeg ikke på, at noget intelligent menneske ville turde benytte sig af en så dårligt forfattet side. En artikel om en hunderace bør beskrive racestandarder og oprindelse ordentligt.

Fuldstændig enig og artiklen blev da i sin tid også øjeblikkeligt markeret med QA-skabelonen. Det er desværre ikke alle, der har tilstrækkelig indsigt i egne begrænsninger og derfor vil der til tider blive oprettet artikler som denne, hvor kvaliteten er tvivlsom, når Wikipedia nu engang bygger på det koncept, det gør. Jeg vil dog sige, at det er værre med artikler forfattet på et fejlfrit dansk, hvor indholdet er noget sludder. I de tilfælde kan man nemlig forledes til at fæste lid til artiklen.
Husk i øvrigt at signere indlæg på diskussionssiderne. --Heelgrasper 15. jan 2006 kl. 01:46 (CET)