Diskussion:Poul de Løvenørn (søofficer)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Er denne Poul Løvenørn den, som alle eller næsten alle vil mene, hvis de referer til "Poul Løvenørn"? Det vil jeg ikke mene - f.eks. handler det ene af de nuværende indgående links ikke om ham, men om et kobberstik visende hans farfar; stikket er vist stærkt inspireret af dette billede. --Palnatoke 24. sep 2009, 13:00 (CEST)

Som svensker vover jeg ikke udtale mig om hvem som er den mest kendte i dagens Danmark. Det var f.ø. kobberstikket som ledede mig på sporet til disse Løvenørner, kring hvilke vi har haft et udmærket samarbejd - det er sådant som gør det nøjsomt att være wikipedianer (hvordan kan man få den polske side om farfadern flyttet - funktionen findes ikke for almindelige brugere?). På svensk har jeg lagt denne artikel under den rubrik som Palnatoke foreslår! Fernbom2 25. sep 2009, 14:14 (CEST)