Diskussion:Prinsesse Alexandra af Sayn-Wittgenstein-Berleburg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Alexandra Rosemarie Ingrid Benedikte, Prinsesse zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Grevinde von Pfeil und Klein-Ellguth

Er ikke dette en besynderlig blanding af dansk og tysk? Var det ikke bedre at skrive enten Prinzessin zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Gräfin von Pfeil und Klein-Ellguth eller Prinsesse af Sayn-Wittgenstein-Berleburg, Grevinde af Pfeil og Klein-Ellguth? -- Sebastjan 12. okt. 2005 kl. 09:45 (CEST)

Hvis man går ind på det danske kongehus hjemmeside( www.kongehuset.dk) vil man se at medlemmerne af den Berleburgske familie her tituleres pris eller prinsesse zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Mvh. Lotte Marie Roesgaard 15/1-06