Diskussion:Protease

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det kan godt være, at det er mine begrænsede kundskaber, der slår igennem, men så vidt jeg kan se handler denne artikel om serin-proteaser, men titlen på artiklen er protease. Det kan vel næppe være det samme? I øvrigt finder jeg den rent sprogligt temmelig svær at forstå, blandt andet på grund af en del sprogfejl.--Heelgrasper 11. jun 2005 kl. 12:50 (CEST)

Ja, her går det helt galt, men manden/kvinden ved helt sikkert noget om enzymer... Den tilsvarende eng. artikel må være http://en.wikipedia.org/wiki/Serine_protease, men jeg ved ikke om denne på dansk skal flyttes til serin-proteaser serinproteaser serinprotease eller serin proteaser eller andre muligheder. --Anjoe (Anders) 11. jun 2005 kl. 13:00 (CEST)
Min nyeste teori er, at der sidder en islænding i bygning 304 på DTU og skal have tiden til at gå med noget fornuftigt:p. Indtil videre må vi jo nok bare vente på, at der kommer en mere biokemi-kyndig forbi. Nu har vi jo også mandefald i dag.--Heelgrasper 11. jun 2005 kl. 13:06 (CEST)