Diskussion:Protokol nr. 9

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artikelnavn[redigér wikikode]

WP:N siger "Generelt om navngivning på Wikipedia kan man sige at artiklerne skal hedde det som de fleste dansktalende vil finde naturligt, samtidig med at henvisninger til disse sider kan laves naturligt og uden alt for mange problemer. Derudover er de vigtigste ting disse: enkelt, præcist og i ental." Derfor foreslår jeg at vi flytter artiklen til Protokol nr. 9. --Palnatoke 8. maj 2011, 08:30 (CEST)

Det er vist for kort og intetsigende. Hvad med "EUs Protokol nr. 9 om overgangsregler mellem reglen om kvalificeret flertalsafstemninger og Lissabon-traktaten"? En anden mulighed var at indskrive det i artiklen om sidstnævnte. Hvis enhver af EUs utallige dokumenter skal have egen omtale, bliver det temmelig omfattende. Der skal mindst oprettes en særlig EU-portal. hilsen --Rmir2 8. maj 2011, 11:47 (CEST)
Hvad med, om jeg skrev en artikel, der behandlede samtlige tillægsprotokoller? Nstenberg 8. maj 2011, 15:58 (CEST)

Det synes jeg lyder fornuftigt. Det vil utvivlsomt kunne give et bedre overblik. Skulle der - mod forventning - blive behov for at uddybe et eller andet område, foreligger altid muligheden for at lave en fordybende artikel om netop det emne. --Rmir2 8. maj 2011, 16:38 (CEST)

Det vil jeg så gøre. Nstenberg 8. maj 2011, 19:54 (CEST)