Diskussion:Provence

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Provence er en historisk provins i sydøstlige Frankrig" står der. Hvad menes der med "historisk"? For mig lyder det som om, at området ikke længere kaldes Provence, men det er jo ikke tilfældet...? --Malou 9. maj 2006 kl. 18:35 (CEST)

Det hentyder til en tidligere (oprindelig romersk) administrativ opdeling af Frankrig i provinser, der blev ophævet 4. marts 1790 -- Nico 9. maj 2006 kl. 19:00 (CEST)