Diskussion:Prut

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnittet med de negative sociale aspekter omkring at prutte højlydt forekommer ikke særligt encyklopædisk. Hvis nogen kan forbedre teksten, så den bliver mere seriøst bør det gøres snarligt. I modsat fald bør det slettes helt. --|EPO| 24. jun 2007, 20:45 (CEST)

Jeg er principielt enig med EPO - jeg skal forsøge at udbedre 'skaden' når jeg får tid, men hvis andre skulle finde på at komme først...--Lindblad 25. jun 2007, 12:14 (CEST)

Kilde mangler[rediger kildetekst]

Har fjernet følgende tilføjelse til artiklen: "Forsker mener at - din prut - er linket sammen med dig og din krop, derfor lugter det ikke nær så slemt for dig, end hvis det var din "nabo mand" der slog en prut.. " der mangler en henvisning til, hvilken forsker der er tale om. Mvh --Sir48 (Thyge) 9. jan 2011, 09:54 (CET)

Der mangler information om hvor meget tarmgas et menneske afgiver pr. dag.
Normalt produceres 1-2 liter tarmgas hver dag. Lugten er normalt "lugtfri", dog afhængig af kosten og frigives uden man mærker det. M.v.h. Aksel Ludvigsen (Skrev 87.53.199.182 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)