Diskussion:Psykosyntese

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Neutralitet[rediger kildetekst]

Artiklen er temmelig ensidig i sin lovprisning af psykosyntese, en stort set ukendt terapiretning - kunne man ikke formidle stoffet mere encyklopædisk og neutralt?
Endvidere er der nederst indsat et link til en hjemmeside for en person, der tilbyder denne form for terapi .. det virker lugter lige lovlig meget af reklame for egen virksomhed --Anders (ABC) 14. okt 2009, 14:35 (CEST)

Dette link er indsat ved denne redigering:
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Psykosyntese&diff=prev&oldid=2995220
som er 90.184.235.130's eneste indsats på Wikipedia
Du kan se her
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciel%3ALoglister&type=patrol&user=&page=Psykosyntese&year=2009&month=4
at denne reklametilføjelse er godkendt af administrator Sarrus – det burde den nok ikke have været.
-- Mvh PHansen 14. okt 2009, 17:23 (CEST)
Jeg ved ikke hvordan man "godkender" noget, men i stedet for denne lange smøre kunne du have slettet linket igen. - men det har jeg lige gjort. --Pusleogpixi 14. okt 2009, 17:36 (CEST)

Jeg har wikificeret + omarbejdet artiklen, så den efter min mening nu giver en nogenlunde neutral, leksikalsk fremstilling af sagen (jeg er ikke selv særlig stemt for teorien, men det er jo irrelevant i denne henseende). Jeg har brugt det engelske opslag som kilde. --Anders (ABC) 17. okt 2009, 03:55 (CEST)