Diskussion:Pubertet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Stock post message.svg Huskeliste for Pubertet: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Mange unge bliver tit triste i denne periode hvis de senere udvikler de fysiske træk på puberteten

Jeg kan ikke gennemskue hvad der menes hermed. -- Sebastjan 11 maj 2005 kl. 15:40 (CEST)

Mon ikke det er noget i stil med, at det kan være hårdt at være lidt sent (fysisk) udviklet som teenager.--Heelgrasper 11. maj 2005 kl. 16:33 (CEST)

Jo, mon ikke...men man glemmer at det modsatte også kan være tilfældet, hvis man er FOR tidligt på den! Jeg tror faktisk det er værre, at komme i pubertet som 10 årig end som 15 årig. For når du er 10, aner du ikke hvad der sker med din krop. Men er du 15, kan det godt være du bliver drillet, fordi du er lidt sent på den, men til gengæld får man ikke noget chok over alle de ting der sker med en. For det har man allerede set gennem kammeraterne!

Udvidelse[redigér wikikode]

Hej folk Jeg har udvidet artiklen lidt d.d. Jeg ville stadig sætte pris på om nogen gad tjekke tingene igennem, da visse af områderne ikke er noget jeg kender voldsomt meget til. --Lhademmor 2. sep 2008, 18:13 (CEST)