Diskussion:Qeqertalik Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fejlagtigt dansk navn[rediger kildetekst]

Kangaatsiaq, Grønlands næstmindste by, er ikke den det sted der bliver benævnt Prøven på dansk. Prøven er derimod den bygd der på grønlandsk benævnes Kangersuatsiaq, den næstsydligste bygd i Upernavik distrikt, Avannaata Kommune. Dette er dog eneste fejlagtige oplysning jeg kan finde i artiklen.

Det er bedst at signere dine indlæg. Listen var overtaget uredigeret fra engelsk Wiki, så fejlen er kommet med over. Jeg har rettet på engelsk Wiki og tilføjet i vores Avannaata artikel.--Batmacumba (diskussion) 22. apr 2018, 15:05 (CEST)