Diskussion:Quadriga

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tilføjelse af eksempler på firspand af Bruger:Ultraman[rediger kildetekst]

Denne tilføjelse af eksempler på firspand ser ud til at dreje sig om Bruger:Ultramans diskussion på Diskussion:Quadriga_(firspand) med Bruger:EPO

Kan en løsning ikke være at udskifte

{{harflertydig3| ...}}  :

Denne artikel omhandler .... Opslagsordet har også anden betydning, se [[{{{2}}}]].

med :

{{harflertydig2|Quadriga}}

For alternative betydninger, se Quadriga.

og derefter flytte de nævnte eksempler på firspand til Quadriga_(firspand); altså hvis Bruger:Ultraman har tænkt sig at skrive mere om disse skulpturer - eventuelt finde materiale og billeder om dem og lægge det på Diskussion:Quadriga_(firspand), hvor man kan plukke og lave punkter på artikelsiden af dem. Jeg går her ud fra at Bruger:Ultramans interesse - ud over en polemik med Bruger:EPO - er at lave en bedre artikel.
-- Med venlig hilsen PHansen 30. jul 2006 kl. 09:54 (CEST)


Der har ikke været særlig stor respons på diskussionen i forbindelse med Diskussion:Quadriga_(firspand). Eksemplerne, om firspand, som jeg har tilføjet på denne side mener jeg har relevans, men måske som antydet nok burde flyttes til Quadriga (firspand). Kernen diskussionen er for mig, at jeg finder det uhensigtmæssigt at starte sider/ artikler med henvisninger til andre enkeltartikler, det kan af gode grunde blive meget omfattende. Altså en rent pricipiel disposition. Jeg mener stadig at den diskuterede henvisning er unødvendig-- Ultraman 30. jul 2006 kl. 12:31 (CEST)


For at udvide med ægte eksempler på betydninger af Quadriga må de vel være kvalitativt forskellige, og ikke bare instanser af en af de allerede nævnte?
Skulle der dukke en eller flere af sådanne op, vil jeg mene - som nævnt ovenfor - at man kan løse problemet med
{{harflertydig2|Quadriga}}
For alternative betydninger, se Quadriga.
Der skal være en hovedindgang; den eneste forskel bliver så at man går tilbage dertil for at komme til en af de andre muligheder; vel nærmest som på hjemmesider der ikke har en menu, men hvor man går tilbage til hovedsiden for at komme videre?
-- Mvh PHansen 30. jul 2006 kl. 12:58 (CEST)

Her er jeg enig. Der vises kun en linie når

For alternative betydninger, se Quadriga. anvendes, mere overskueligt

--Ultraman 30. jul 2006 kl. 13:10 (CEST)