Diskussion:Queens

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
New York City Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt New York City, et forsøg på at koordinere oprettelsen af New York City-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er vel ikke helt NPOV at kalde Queens en ghetto?--Heelgrasper 18. jun 2005 kl. 19:31 (CEST)

Næppe. At Queens skulle ligge i Uptown, finder jeg i øvrigt ingen spor af i den engelske artikel. Enwiki har vist slet ikke Uptown med i forbindelse med New York. --Palnatoke 18. jun 2005 kl. 19:36 (CEST)

Præsident i Queens?[rediger kildetekst]

Artiklen nævner at Queens har en præsident. Jeg har gennemlæst artiklen om New York City og der står at byen ledes af en borgmester og et byråd men ingen præsidenter. Er der noget galt her, eller er det bare min viden om New Yorks bydeles administration der er mangelfuld? --Saddhiyama 4. nov 2007, 00:49 (CET)