Diskussion:Radioaktivt nedfald

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Økonomisk virkning[rediger kildetekst]

Et afsnit om "Den Økonomiske Påvirkning" ville være skønt. Det er vigtigt, relevant og interessant at se lidt nærmere på dette underemne. Som det fremstår nu i artiklen, er der dog ikke tale om en encyklopædisk tekst, men en malplaceret moral prædiken. Desuden en moral prædiken uden kilder. RhinoMind (diskussion) 5. jul 2014, 20:12 (CEST)

Forbedringer af artiklen[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har forsøgt at gøre teksten mere klar og enkel uden at ændre på indholdet (!). Jeg har også givet siden lidt struktur. Der er stadig lidt arbejde der bør gøres, så teksten kan blive mere encyklopædisk:

  • Der skal helst indsætte flere henvisninger i selve teksten.
  • Den sidste del omkring det økonomiske bør skrives i et mere encyklopædisk sprog, så der ikke doceres "formaninger og gode råd". Det betyder ikke at info'en nødvendigvis skal fjernes, man kunne f.eks, præsentere det med vendinger ala "der er fremsat forslag om ... " eller "... har været kritiseret pga. ...".
  • Det ville være rart med noget litteratur til videre selvstudier. Helst på dansk.
  • Jeg foreslår at der inkluderes noget forklarende tekst omkring radioaktivt nedfald i forbindelse med en atomkrig, inspireret af den engelske WP side om radioaktivt nedfald (Radioactive Fallout).

RhinoMind (diskussion) 1. sep 2014, 22:54 (CEST)