Diskussion:Radiohead

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Der stod at Thom Yorke og Johnny Greenwood regnes for at være hovedartisterne i gruppen; det har jeg fjernet. De har selv udtalt at under Kid A og Amnesiac indspilningerne var det meget domineret af Thom, hvor han også selv sagde noget i stil med, "We are the UN and I'm America". Men senere under HTTT er det blevet dem alle sammen, så jeg synes man burde skrive noget anderledes om, at det har været domineret af Thom, eller noget i den stil. Det er lidt en ærgelig måde, at tage æren fra de andre kræfter i bandet. Hvis der skal stå at de regnes for det, så skal der en kilde på eller et citat. isakk 30. maj 2007, 00:02 (CEST)[svar]