Spring til indhold

Diskussion:Radiopik

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det her er tydeligvis en joke af én eller anden art, men jeg kan ikke helt gennemskue, om siden bare skal slettes, eller om der rent faktisk eksisterer et band under navnet, som dog nok ikke helt kan bryste sig af de i artiklen nævnte salgstal. --PhoenixV 10. mar 2007 kl. 16:46 (CET)

Det skal gøres klart at gruppen i Danmark udelukkende laver comedy, og det er modergruppen i Polen der laver radio. Der vil løbende komme tilføjelser og mere udfyldige forkleringer på siden. Der er en del som du selv siger der skal være mere neutralt og forklarende. Bl.a. navne på gruppemedlemmer etc. Jeg kan henvise til linksne, og så kan jeg sende noget mere info i takt med at jeg for gravet noget mere frem. Siden er en del af en øvelse i at skrive og hænger sammen med en større skriftlig opgave i dansk med fokus på amatør-comedy.

Skriv endelig hvis der er nogle spørgsmål. Mvh. /asgermagne Forresten har jeg nogle spørgsmål. Hvordan forholder det sig med navne og aliaser i et sammenhæng som dette?

Hvad præcist mener du? Generelt nævner vi kun personer, der rent faktisk har en vis relevans, hvorfor "King Kong" og "Karl-Emil" nok ikke hører hjemme i artiklen. Hvis en person er kendt for et bestemt alias, er det naturligt at skrive dette og evt. også hans rigtige navn for fuldstændighedens skyld. --PhoenixV 10. mar 2007 kl. 17:36 (CET)
Det er uden tvivl en joke uden notabilitet - Radiopik eksisterer så vidt jeg kan se kun på nogle myspace-sider og diverse forums ; Heller ikke deltagernes navne giver relevante søgeresultater. Artiklen bør slettes -- Nico 10. mar 2007 kl. 23:38 (CET)
Radiopik eksisterer, dog på amatørnibeau i Danmark--/asgermagne 11. mar 2007 kl. 20:45 (CET)

RAdio pik er en dansk/polsk radiostation så selvfølgelig eksisterer den... dog kun på amatørbasis, og forbeholdt i DK... (Skrev Christianbra (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis de kun eksisterer på amatørbasis og de i øvrigt ikke kendes af nogen, så har de vist ikke nogen speciel almen interesse jf. Wikipedia:Kriterier for artikler. --|EPO| 11. mar 2007 kl. 20:51 (CET)
Det skal i hvert fald gøres klarere i artiklen, hvad der er radio, og hvad der bare er skæg og ballade. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 20:52 (CET)
Det bliver gjort mere klart, men ærlig talt kan jeg ikke se problemet idet Radiopik eksisterer og laver comedy--Asgermagne 11. mar 2007 kl. 20:55 (CET) /asgermagne
Der er absolut intet problem i deres eksistens. Spørgsmålet er bare, om de er interessante nok til en artikel på Wikipedia. Dette er trods alt en encyklopædi. --|EPO| 11.mar 2007 kl. 20:57 (CET)
I sammenligning med andre comedygrupper og kunstenere der er nævnt, har radiopik i lige så høj grad relevans, når man taler f.eks. besøgstal til arrangementer etc. emnet kan kritiseres for at være snævert, men jeg mener bestemt det er relevant netop i en encyklypædi.--Asgermagne 11. mar 2007 kl. 21:03 (CET)--Asgermagne
Har vi en kilde til besøgstal, e.l.? Det ville være med til at forbedre artiklen væsentligt, så det ikke bare ligner intern humor. --PhoenixV 11. mar 2007 kl. 21:05 (CET)
Jeg vil prøve at fiske et bredt udsnit frem indenfor de følgende par dage, det drejer sig mest om barer, skoler og private arrangementer vil jeg mene.--Asgermagne

Selvom det (for nogle) ikke er relevant kan det jo blive relavant for dem hvis de får øjnene op for det fantastiske arbejde de laver. Og til det som Nico skrev 10. mar 2007 kl. 23:38 (CET) angående med at man ikke får relevante søgeresultater frem ved søgning af deres navne, der vil jeg sige at det er jo ikke alle der kan være lige kendte, og bare fordi at de "kun" har en Myspace side på internettet og "kun" et par forums, kan de godt være store nok i den virkelige verden. Istedet for at kræve at den skal slettes, bør (som der er enekelte steder på diskussionssiden)det vel sådan set bare kræves at de retter den ind, så den passer. Alle artikler er jo heller ikke 100% rigtige første gang de skrives. Artiklen bør bevares. XDman 11. mar 2007 kl. 22:40 (CET)

Jeg synes da godt vi kan bevare denne side, den kunne jo som der allerede er blevet sagt gå hen og blive relevant. Da man også kan se siden er blevet lavet for kort tid siden synes jeg vi skal give[Bruger:Asgermagne] noget tid til at færdiggøre siden. Jeg mener vi bør beholde siden. Hvem ved om dette upcoming band bliver til noget en dag. Vi har jo f.eks. masser af information om andre kunstnere så hvorfor ikke beholde denne?
Jeg stemmer for at vi beholder denne side! (Skrev Fleischer (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det kunne også "gå hen og blive relevant" med en artikel om et vilkårlig nyfødt barn, der jo i teorien kunne blive statsminister, når vedkommende blev stor. Vi må have belæg for, at Radiopik rent faktisk er et fænomen med større udbredelse end bare lige dets lokalområde. Og så skal artiklen som sagt også specificere nærmere, hvad forholdet mellem den danske og polske "afdeling" er. Men jeg er da enig i, at diverse skribenter skal have god tid til at komme med input. --PhoenixV 12. mar 2007 kl. 18:17 (CET)
Jeg har nu slettet artiklen med begrundelsen "joke, muligvis reklame, i alt fald ego-projekt" - dels er mindst en af bidragyderne med i gruppen, dels er jeg tilbøjelig til at tro at flere af de personer, der har ytret sig på denne debatside, er en og samme person, og endelig er historien om en polsk/dansk radiostation tydeligvis en joke - og joken er at der ér en polsk radiostation med navnet PIK. Morskaben er beslægtet med fornøjelsen ved Nebraska-landsbyen Diller. --Palnatoke 12. mar 2007 kl. 18:41 (CET)