Diskussion:Red Hot Chili Peppers

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

En anonym har fjernet "Red Hot Chili Peppers kommer til Roskilde Festival 2007". Burde sætningen ikke hellere ændres til datid eller kunne man skrive et afsnit om koncerten til festivalen? --Mkrist88 9. jul 2007, 18:18 (CEST)

Det kan være, at den anonyme bruger på linie med de fleste anmeldere ønsker, at RHCP havde holdt sig væk fra Roskilde i år. I øvrigt har du da ret--Staunited 9. jul 2007, 18:21 (CEST)
Ja, det kan være, men det er jo netop ikke en grund til at der ikke skal stå noget om koncerten. Det ville være godt hvis nogen kunne skrive noget om den :) --Mkrist88 9. jul 2007, 18:24 (CEST)