Diskussion:Regeringen Aleqa Hammond

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
The Anti-Slavery Society Convention, 1840 by Benjamin Robert Haydon.jpg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Politik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af politikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Afvent de næste dages udvikling[redigér wikikode]

Egentlig er Atassuts afgang var regeringen vel i stil med SF's afgang tidligere på året, hvilket vil sige, at der skal skabes en ny artikel om en ny regering. Men jeg mener, at vi bør vente lidt, da udviklingen ser ud til at gå for stærk til, at det kan betale sig at oprette denne. --Laketown  (disk) 1. okt 2014, 17:16 (CEST)