Diskussion:Rejsen mod Vest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ny artikel[redigér wikikode]

Jeg har erstattet den gamle artikel med en ny, som jeg har skrevet fra grunden.

Jeg har primært brugt Yu's oversættelse og introduktion, og derudover støttet mig til den engelske side. Desuden har jeg tjekket hovedpersonernes navne i Sven Damsholts danske oversættelse.

Der står stadig meget på den engelske side, som vi kan have glæde af at føre ind i den danske. Specielt de eksterne links, og alle henvisningerne til senere bearbejdelser. Mht. bearbejdelserne véd jeg imidlertid ikke, hvilke der er kendt i Danmark (jo, Dragonball, men ellers?).

Egentlig fortjener Abekongen sin egen artikel. Nu opretter jeg bare en redirigering herhen, så må den komme senere. Rune Kock 4. nov 2007, 22:33 (CET)

Billede af Sūn Wùkōng[redigér wikikode]

Ton ngo khong.jpg

Dette billede er kopieret fra den vietnamesiske wikipedia. Men det samme billede optræder uden farver her. Jeg vil gætte på, at det er blevet farvelagt specielt til wikipedia. Billedet bruges ikke længere i de vietnamesiske artikler. -- Rune Kock 18. jul 2011, 05:12 (CEST)