Diskussion:Rigsråd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hej Brandsen, Hvad er grunden til, at du har fjernet listen over rigsrådets medlemmer? Jeg mener: Kunne man ikke forestille sig, at nogen netop ville bruge artiklen til at finde frem til, hvem der sad i rådet på et givet tidspunkt? Men måske vil du oprette en ny artikel, som rummer listen (f.eks.[[Liste over rigsrådets medlemmer]])? Mvh.--Sten Porse 26. feb 2009, 21:28 (CET)

Jeg kender naturligvis ikke Brandsens motivation, men afsnittet var markeret med {{slet liste}} med begrundelsen Måske dårligste liste til dato - massive problemer med linkningen og ufuldstændighed. --Palnatoke 26. feb 2009, 23:10 (CET)