Diskussion:Rollespil

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklen overser ganske rollespil som pædagogisk værktøj - f.eks. til at simulere en forhandlingssituation. --Palnatoke 24. nov 2004 kl. 14:06 (CET)

Der står en lille bemærkning om, at det anvendes i ansættelsestest fx på Politiskolen, men det er vel kommet efter din kommentar her? Anyway ... spørgsmålet er vel, om pædagogisk rollespil, terapeutisk rollespil og erotisk rollespil bør omtales i samme "paraply"-artikel som, hvad vi så til lejligheden kunne kalde kreativt rollespil (?), eller om de bør have sine egne opslag?

krungadoren 7. mar 2006 kl. 16:12 (CET)

billedet[redigér wikikode]

Philipp Otto Runge 003.jpg

Det første billede forestiller små børn der leger rolleleg/symbolleg og har intet at gøre på en artikel om rollespil. Jeg foreslår i stedet et billede af bordrollespil/liverollespil. --Annarella 19. dec 2006 kl. 02:00 (CET)


- Nåja - Billedet virker lidt meningsforstyrrende, men det virkelig mærkelige er afsnittet om totalteater. Totalteater er *ikke* en form for rollespil, men ikke af den grund, der står her. Blandt andet fordi rollespil ikke har indøvede replikker og handlinger i modsætning til totalteater, der kan have det (og/eller ej)...

Game master[redigér wikikode]

Også kaldet Dungeon master, storyteller, narrator, spilmester osv osv. Ordet gamemaster er valgt, men det afsløres ikke at mange andre "titler" er mulige. Jeg ved dog ikke om det blot vil mudre billedet at inkludere det? 4. aug 2008, 15:57 (CEST)