Diskussion:Romantik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg undrer mig lidt over din rettelse. Hvis du ser på siden til romantikken er der en opfordring til at lave siden om til "Romantik (stilperiode)". Det der står derinde er tomt og det tyder på at ændringerne af det er gået i stå. En ændring til "Romantik (stilperiode)" ville også harmonere det med opslaget om Symbolisme. --Snyboh 10. dec 2005 kl. 00:11 (CET)

Forresten - det var henvendt til Maitch

Hvis du læser diskussionen, så gik det i sig igen. Hvis du synes den skal være under romantik (stilperiode) så må du jo give udtryk for det der. Det jeg ikke kan forstå er, at du velvindende at der allerede er en eksisterende artikel, opretter en dublet. --Maitch 10. dec 2005 kl. 00:14 (CET)
Så er det en ren misforståelse. Jeg har siddet og skrevet på Symbolisme (stilperiode) her til aften, og tog et sving rundt om romantikken. Der så det ud som om indlægget var dødt, og jeg tænkte jeg kunne live det op igen. Men i så fald lad os slette mit indlæg. Du har ret i der ikke er nogen grund til at der er to. --Snyboh 10. dec 2005 kl. 00:18 (CET)
Du må meget gerne rette til i den eksisterende artikel. Jeg har nu lavet din om til en omdirigering til den vi allerede havde, så uanset hvad kommer man det rigtige sted hen. Der er som nævnt nogle uoverenstemmelser i hvilken periode stilperioden var i. Mht. navngivningen kan du diskutere det på diskussionssiden. --Maitch 10. dec 2005 kl. 00:32 (CET)

Romantik (livsanskuelse)[rediger kildetekst]

Jeg er lidt i tvivl om hvad den artikel der skulle skrives her i givet fald ville indholde? Hvis det er romatikkernes (dvs. forfatterne der skriver under romantikken) filosofiske tilgang til verden er det allerede indeholdt i Romantikken opslaget i afsnittet om filosofien bag. Kunne man ikke slette den? --Snyboh 12. jan 2006 kl. 11:20 (CET)

Den romantiske livsanskuelse former stadig vores syn på kærlighed, ægteskab og familie (og sikkert også seksualitet). Den er ikke begrænset til 1800-tallets begyndelse og midte. --Palnatoke 12. jan 2006 kl. 11:27 (CET)
Ok. Jeg rører ikke noget. Jeg kan se du har været indover diskussionen om Romantikken-opslaget. På diskussionssiden til opslaget stillede jeg i går et spørgsmål om diskussionsmarkeringer, og om de kunne slettes? Gider du ikke se på opslaget og give mig din vurdering? --Snyboh 12. jan 2006 kl. 11:39 (CET)
Det, som Sebastjan kritiserede, ser ud til at være at Romantikken i Danmark skulle begynde i 1830. Den oplysning er siden taget ud, så vidt jeg kan se. --Palnatoke 12. jan 2006 kl. 11:48 (CET)