Spring til indhold

Diskussion:Rubber Kizz

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Om notabilitet

[rediger kildetekst]

Artiklen ligner i første omgang lovprisning fra en fan eller tæt tilknyttet person. Det er ikke til at se om gruppen har haft gennemslagskraft ud over en snæver kreds. Har den f.eks. udgivet plader etc.? Er der omtaler af gruppen (andre steder end på bandbase.dk)? --Arne (Amjaabc) 21. feb 2009, 23:46 (CET)

Hej Arne, jeg er hverken fan eller har på nogen måde tilknytning til Rubber Kizz. Men da "The Asteroids Galaxy Tour" har pæn succes i Danmark, og det også ser ud til, at de får det i større stil i udlandet efter den globale Apple kampagne, bliver historien om Rubber Kizz ligepludselig interessant, da den sammen med historien om bandet NU (som jeg også gerne vil skrive) viser Lars Iversens ensartede konceptuelle tiltag i de tre bands, som nu endelig ser ud til at slå igennem på verdensplan. Jeg mener Rubber Kizz har udgivet en EP, men det er svært at finde info om dette på nettet, som desværre er min eneste kilde. --Filipfischer 22. feb 2009, 18:19 (CET)
Det lyder ganske udmærket, men som nævnt kunne jeg godt tænke mig lidt mere tungtvejende kilder. Og så kan selve teksten også gøres lidt mere neutral i sit ordvalg. Beskrivelser som "fremragende" og "med vanlig sans for" er ikke alt for heldige i en encyklopædisk sammenhæng. Mvh. --Arne (Amjaabc) 22. feb 2009, 18:53 (CET)
Hej Arne, Jeg har forsøgt at gøre artiklen mere neutral. Ellers må du gerne skride til, da jeg har set mig rimeligt død på teksten. Jeg har også vedlagt et par kilder mere.--Filipfischer 22. feb 2009, 19:58 (CET)