Diskussion:Rundskak

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg kan se denne side er en kopi af http://www.haabet.dk/users/rundskak/index.html men jeg kan ikke finde noget på den side om ophavsret, så jeg går ud fra vi har tilladelse til at kopiere den?

det er min side, skal jeg virkeligt spørge mig selv om lov?
Haabet
Det var jeg ikke lige klar over. Det kan man måske skrive et eller andet sted (det blev så gjort her :-). Christian List

Jeg har fjernet følgende sektion fra siden:

Rundskak er meget bedre end firkant-skak, men på samme måde som det gode styresystemet OS/2 er udkonkurreret af det dårlige Windows95, på samme måde, så er rundskak helt udkonkurreret af det dårlige firkant-skak.

Jeg tror ikke der er ret mange spillere af det almindelige skak spil, der vil være enig i denne sætning.
Christian List 7. Apr 2003 kl.21:27 (CEST)
Nu har ikke ret mange spillere af det almindelige skak spil, som har prøvet rundskak og derfor kan de ikke udtale sig om det.
Haabet
Det kan du have ret i, men hvis du gerne vil have ovenstående sætning ind i artiklen, så vil jeg foreslå en mere neutral form, som for eksempel sådan her:
Nogle rundskak-spillere mener at rundskak er meget bedre end firkant-skak, på samme måde som det gode styresystemet OS/2 er udkonkurreret af det dårlige Windows95, så er rundskak helt udkonkurreret af det dårlige firkant-skak.
Christian List 14. Apr 2003 kl.14:44 (CEST)
Mon ikke bare man skulle skrive noget i retning af Se også: Skak ?
BlueEel 14. Apr 2003 kl.17:49 (CEST)


Nu har jeg prøvet at gøre lidt af en oprydning i formattet af artiklen. Hvorfor i alverden man bruger HTML når vi har de fantastiske wikitags forstår jeg ikke, og det gør denne artikel så heller ikke mere. Formateringen i artiklen er dog stadig ikke perfekt... -- Brother Dysk 11. maj 2005 kl. 04:05 (CEST)