Diskussion:Rune Engelbreth Larsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Torben Melchior"s udokumenterede påstand[rediger kildetekst]

Er kendt for at sagsøge personer som udøver racistisk diskrimination i henhold til paragraf 266b, hvor han har vundet mange sager. Senest mod en Bog og Ide i Odense, som solgte Lille Sorte Sambo.

Er der nogen kilde til ovenstående? Jeg er bekendt med, at han har været med til at rejse nogen sager, men jeg savner dokumenation for, at han dels har "vundet mange sager" (hvor mange skal der i øvrigt til før det er mange?) og dels sagen mod boghandlen i Odense. --Heelgrasper 5. mar 2007 kl. 20:39 (CET)

Brugeren "Torben Melchior" har, ud over sit bidrag til denne artikel, også indsat udokumenterede, til dels injurierende påstande i artiklerne om Abu Laban, Abdul Wahid Pedersen og Ahmed Akkari. Der kan ikke findes dokumentation for nogen af påstandene, så man kan vist roligt gå ud fra, at der er tale om pure opspind fra "Torbens Melchior"s side.
Hvis en boghandel virkelig var blevet dømt for at have solgt Lille sorte Sambo, hvorfor har der så ikke været et ramaskrig i medierne? En kombination af søgetermerne "engelbreth" og "lille sorte sambo" i Google gav 4 søgeresultater. Ingen af siderne bortset fra denne Wikipedia-artikel nævner noget om en sag mod en boghandel. Og hvordan kan det være, at bogen stadig er til salg på Gyldendals hjemmeside? Hvis Engelbreth ønskede at anlægge sag om Lille sorte Sambo (hvad der altså ikke findes nogen dokumentation for, at han har gjort), ville han i øvrigt nok anlægge den mod udgiveren og ikke mod en tilfældig boghandel.
Jeg har fjernet afsnittet fra artiklen. --Bwiki 30. maj 2007, 21:35 (CEST)[svar]