Spring til indhold

Diskussion:Ruth Brøndum

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan ikke lige se hvordan nogen kan opfatte siden som reklame, der er jo ikke skiltet med noget i den retning. Siden er udelukkende til information!

Jan Brøndum Johansson

Kom gerne med forslag til hvad der kan ændres, men specificer hvad det er og hvor det står samt hvordan. Lidt irriterende at man ikke svare brugere direkte, når de kommenterer siden.
Mvh Jan Brøndum Johansson
Hej Jan, Se hvordan andre forfatter artikler er lavet her Kategori:Danske forfattere og evt. i Wikipedia:Stilmanual, håber det kan hjælpe dig. Zilotte 2. nov 2008, 11:05 (CET)

Hej Zilotte, det er også fint men hvorfor fjerner I hele tiden dette: I 1998 fik Ruth Brøndum udgivet sin første bog Bare et "X" for meget, dette var starten på hendes karriere som forfatter, bogen handler om hendes kamp mod systemet og om hendes egen søn som er født med en kromosonfejl. Dette var starten på en lang række bøger.

Mvh Jan

Hej Jan det er ikke altid nemt at være ny her, jeg kan ikke svare på alt, men jeg gætter på at nogen har ment at din artikel ikke er neutral. Hvis man kender nogen personligt skriver man måske ikke helt objektivt. Hvid du fx kan angive en kilde du kan angive i stedet for det lyder som noget du selv mener, hold dig til fakta ikke personlige holdninger osv. Det er noget der bliver lagt stor vægt på her. Måske jeg kom til at overskrive noget for at undgå en redigerings konflikt, Prøv igen og prøv evt. at nedtone begejstringen. Zilotte 2. nov 2008, 11:38 (CET)

Jeg gider næsten ikke mere, der er folk her som bare går ind og fjerne vigtige data uden nogen som helst grund. Sidst EPO, som åbenbart mener at billederne af bøgerne skulle væk fordi de ifølge ham brød copyright. Ruth Brøndum er min mor, og har givet tilladelse til at jeg sætter denne side op. Jeg synes det er frækt at man bare ændrer uden at gøre opmærksom på tingene først. Jeg går da ikke ind og generer andre, så hvorfor skal jeg generes.

Mvh Jan

Hej Jan , det er ikke for at genere dig, men vi er mange der skal få det her til at fungere sammen, og det indebærer altså at der ikke er nogen, der har eneret på en tekst. Der står tydeligt under ethvert redigeringwsvindue du åbner:

DU ER NU I FÆRD MED AT REDIGERE I ENCYKLOPÆDIEN WIKIPEDIA:

  • Bemærk at alle tekstbidrag til Wikipedia er at betragte som udgivet under GNU Free Documentation License (se Wikipedia:Ophavsret for flere oplysninger).
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
vh. Nico 2. nov 2008, 14:48 (CET)
Jeg har nu slettet artiklen, da den blev oprettet af en person, der er for tæt på emnet. --|EPO| COM: 3. nov 2008, 09:40 (CET)