Diskussion:Søgaard (herregård)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Fejl i artikel om Søgaard[rediger kildetekst]

I artikel om Eugenius Sophus Ernst Heltzen refereres det til forkert Søgaard. I artikelen om Søgaard i Wikipedia, der handler om Søgaard på Langeland, lader det til at fakta er blandet med det som gelder for Søgaard i Lundtoft Herred/Jylland. Heltzen ejet Søgaard i Lundtoft Herred (nu ejet af militæret),ligesom flere af de andre ejere som er noteret som ejere af Søgaard på Langeland. Her foreligger det derfor en blanding af fakta om to forskellige Søgaard, som intet har at gøre med hinanden. (Skrev Huldrekoppen (diskussion • bidrag) 9. maj 2011, 10:40. Husk at signere dine indlæg.)

Det lader du har nogle kilder, så du er meget velkommen til at rettet op på de fejl, du har fundet. --Steen Th 11. maj 2011, 21:33 (CEST)[svar]