Diskussion:Samleje

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Emblem-star.svg Artiklen Samleje har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 27, 2007.

Stock post message.svg Huskeliste for Samleje: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Skal "bolde" og "fisse" være med foroven[redigér wikikode]

Skal "bolde" og "fisse" være med foroven, det beskriver vist ikke rigtigt ordert "samleje", eller? Skal det overhovdet være med i denne forbindelse? --Maya123 27. feb 2004 kl. 08:37 (CET)

Jeg synes du har ret. Mon ikke man hellere skulle gå over i den anden grøft og nævne kopulering og coitus som synonymer? --Jørgen 27. feb 2004 kl. 10:57 (CET)
Bolde/Bolle er synonym med Samleje, ihver fald i oprindelige betydning. --Haabet 27. feb 2004 kl. 11:01 (CET)
Jeg har taget det øverste væk og skrevet Bolle/Bolde som slang, mon det er ok, ellers må en anden lige rette,(kender ikke de andre udtryk), *SSS* --Maya123 27. feb 2004 kl. 11:10 (CET)

Kvindediskriminans[redigér wikikode]

Der er noget galt, det er næsten kvindediskriminatorisk, når et samleje kræver en mand som den ene partner og en kvinde/mand som den anden. Kan kvinde/kvinde ikke foretage et samleje - i ordets bogstaveligste forstand? Det drejer sig vel om, at to mennesker deler samme leje, ikke? At tænke sig, 89 år efter at kvinder fik valgret, så skal de stadig undertrykkes ;-( --hansjorn 9. maj 2004 kl. 10:13 (CEST)

Samleje må vel forstås som seksuel aktivitet i almindelighed, det kan vel ikke kun foregå i en seng - eller liggende :-) --Jone 9. maj 2004 kl. 10:37 (CEST)
Næh, der er bestemt mange stillinger, man kan indtage også uden for en seng. Men .. selve begrebet bør vel først og fremmest beskrives ud fra det mest almindelige, ikke? Så kan man siden hen tilføje andre variationer og afledninger, hvorved vi nok når ud til yderzoner, der er for fåtallet. Eller tager jeg fejl - er det mest normale samleje i dag et forhold mellem 2 mænd eller hvis mand/kvinde, foregår det så som et analt samleje osv. osv.?--hansjorn 9. maj 2004 kl. 16:31 (CEST)

Omskrivning[redigér wikikode]

Another fine translation brought to you by Lhademmor

Er det nu også sandt[redigér wikikode]

Er det nu også sandt at det primære formål med samleje er reproduktion? Bestemmer jeg ikke selv fra gang til gang hvad der er mit samlejes formål? Findes der virkelig formål med naturlige fænomener? Måske nogen i så fald kan fortælle hvad hhv et menneskes og artens formål er? Mon ikke det var mere korrekt at tale om evolutionær funktion? 5. jul 2007, 23:30 (CEST) - Thomas