Diskussion:Sankt Josephs Hospital

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Uoverensstemmelse mellem kilder[rediger kildetekst]

Nu har jeg brugt Sankt Joseph Søstrenes hjemmeside [[1]] som kilde til artiklen om dem, og der står der at hospitalet åbnede i 1873 med 6 senge, men her på artiklen om hospitalet står der at det åbnedes i 1875 med 20 senge. Nu ved jeg ikke om jeg blot kan antage at søstrenes side er mere korrekt, men da der er forskel på årstallene, kunne det vel tænkes at der blot er tale om lidt forvirring om hvornår hospitalet rent faktisk åbnede (det er set før). Jeg ville blot ikke begynde at rette i artiklen uden at nævne uoverensstemmelsen først.

I FBB-databasen fremgår året 1875 for bygningens fuldførelse. Databasen er ikke altid pålidelig, men siden Kristeligt Dagblad og Trap Danmark også siger 1875, er det sikkert korrekt. --KLN 5. maj 2010, 21:34 (CEST)[svar]