Diskussion:Sankt Knuds Kirke (Bramming)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg bliver lidt nysgerrig: Er der mon ikke tale om den kirke, som ligger i Sankt Knuds Kirkedistrikt og hedder Sankt Knuds Kirke (altså med s)? --Heelgrasper 23. nov 2006 kl. 22:38 (CET)

Kirken hedder Sankt Knuds Kirke, jeg ved bare ikke hvordan man ændrer titlen, men de to kirkesogne er lagt sammen til et, der hedder Bramming Sogn. Det er sket indenfor de sidste par år. Kilde: [1] --Livtraser 30. nov 2006 kl. 11:04 (CET)

Mærkelig link fejl[rediger kildetekst]

Af en eller anden grund virker linkene til Bramming Hovedgård ikke selv om det er rigtigt stavet. Er der nogen der kender forklaringen på det? Saddhiyama 20. sep 2007, 23:34 (CEST)

Jeg har rettet det nu, så det virker. Problemet var, at artiklen er mærkværdigt formatteret (jeg tog kun fat i det konkrete problem) og der var indsat en bindestreg i navnet, hvilket dog kun var synligt, når man gik ind og redigerede. --Heelgrasper 20. sep 2007, 23:43 (CEST)
Jeg har nu gået artiklen igennem og fjernet den mærklige formattering generelt. Sprogligt trænger artiklen dog til en opstramning, da den er skrevet i en telegramstil, der om ikke andet gør artiklen uskøn at læse. Og så mangler der jo, som i så mange andre artikler, kildeangivelser. --Heelgrasper 21. sep 2007, 13:18 (CEST)