Diskussion:Selvskade

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der har siden 19 august været forslag om at flytte artiklen Cutting til Selvskade. Ingen har protesteret. I dag er forslaget rettet til en flytning til Selvmutilation. Da denne artikel findes har jeg i stedet lavet en sammenfletning.

Fagligt er det nok rigtigt, men Selvskade har 15.600 hits på google og Selvmutilation har kun 2.220. Det taler for, at Selvskade er ordet vi burde bruge på Wikipedia. Det er heldigvis let at flytte, men jeg foreslår, at man venter til historikken er samlet. --MGA73 7. sep 2008, 11:20 (CEST)

Det, er virkelig en trist udvikling, når sider om reelle sygdomme, eller problemer bliver til reklameblokke for hjælpesider, udgivet af sundhedsstyrelsen, eller links til mødesteder for folk med selvsamme problemer. Vil, se om jeg kan gøre sidne seriøs, igen uden at beskære den alt for meget. --Trade (diskussion) 11. dec 2012, 16:28 (CET)