Diskussion:Semper Danica

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

* Har emnet almen interesse? Det behøver langt fra at have interesse for alle, men hvis artiklen kun har interesse for ens nærmeste familie, eller for det kvarter man bor i, kan det næppe kaldes almen interesse. SD er blandt de største guilds i Danmark og har flere ting der gør dem unikke over for andre og værd at gemme info om i wikipedia (mere om det snere)

* Hvor meget er der at skrive om? Hvis man opretter meget kort artikel, bør man overveje om der er "potentiale" i emnet til, at man selv eller andre kan bygge videre på artiklen. Hvis to-tre sætninger kan beskrive emnet, så bør man overveje om ikke emnet formidles bedre sammen med lignende emner i en oversigtsartikel, eller kan flettes ind i en artikel om et lidt mere "overordnet" emne. SD deltager bredt over en lang række spil, involverer folk fra hele danmark og bringer dem sammen socialt igennem diverse events danmark over.

* Hvor "unikt" er emnet? Et eksempel: Hvis man skriver om ét ganske almindeligt pizzeria, hvorfor så ikke en artikel om ethvert pizzeria i Danmark eller hele verden? Omvendt, hvis der er noget virkelig unikt ved stedet, noget de er de eneste i Danmark der gør, eller var de første til at starte en "trend", kan en artikel måske være berettiget. SD er blandt de første (hvis ikke det første) der bringer folk sammen socialt på et så stort plan (60 til 100 folk af gangen) så jo det er unikt, det er blandt de eneste i danmark og var de første.

* Er Wikipedias artikler nået til det "detaljeringsniveau"? er alle de "overordnede" artikler skrevet? I eksemplet med pizzeriaer: Der bør nok være en artikel om pizza, pizzeriaer, pizzavarianter, typer af pizzeriaer osv., inden man begynder at skrive om et specifikt pizzeria. Man må sige at overordnet er der masser af artikler om Guilds, MMOs, RPGs, Sociale kom sammenheder osv osv. Det er derfor berretiget at denne artikel bliver lavet.

Artiklen er langt fra færdig og jeg håber da også der kommer noget info om hvad det er der gør SD speciel (evt en timeline over events, hvem der startede den (person) og noget fakta omkring dem. -- GHST 82.143.250.160 20. jun 2007, 22:11 (CEST)