Diskussion:Sfinksen i Giza

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"Herudover er det, i følge mange kilder, bemærkelsesværdigt at hovedets størrelse ikke passer proportionsmæssigt med løvekroppen."

Hvor store plejer menneskehoveder på løvekroppe at være? --Palnatoke 5. maj 2005 kl. 11:47 (CEST)

Spørgsmålet er næppe relevant i forhold til at størrelserne ikke passer proportionsmæssigt. Hvis løvenkroppen er for eksempel i forholdet 200:1 og menneskehovedet i forholdet 100:1 er passer proportionerne ikke, og det uanset om sammensætningen er usædvanlig eller ej. Byrial 5. maj 2005 kl. 12:57 (CEST)

Hvis man skal sætte et hoved på en krop, bør halsdiametrene vel passe sammen - uanset om hovedet og kroppen så bliver i forskellig skala. --Palnatoke 12. jan 2006 kl. 12:17 (CET)

Jeg forstår ikke hvorfor ikke hvorfor denne artikel er en Spekulativ artikel. Der er mange spekulationer om Sfinxen i Giza fordi der ganske enkelt er mange ting man ikke ved med sikkerhed om den og det er det artiklen beskriver. Når mange kilder påpeger "at størrelserne ikke passer proportionsmæssigt.." er det vel vigtigt at nævne, uanset hvad man selv måtte mene om det. Zilotte 7. sep 2008, 15:08 (CEST)

{{Spekulativ}} er på artiklen, fordi Bruger:Lhademmor i januar 2007 vurderede, at det var det, som Bruger:Haabet i 2005 havde ment, da han i 2005 satte {{QA}} på artiklen. Så rent meta-spekulatorisk vil jeg mene, at du kan fjerne {{spekulativt}} fra artiklen, når du alligevel retter den igennem. --Palnatoke 7. sep 2008, 15:45 (CEST)