Diskussion:Skateboard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Venice beach er såvidt vides, ikke lukket. Jeg er bange for at forfatteren tænker på "the Cove" hér.

Når man siger "Stay Rad" har det ikke en dart med politik at gøre heller. Udtrykket henvender sig til at man bør forblive progressiv i sin udvikling, bedre kendt som "fyre op". - film som "Radical Moves" burde understrege dette; det er altså ikke en film, der omhandler politik.

Når der tales om at montere rulleskøjtehjul på et surfboard, må jeg le! - Skaterne skar deres egne boards af noget massivt træ, typisk v.hj.a. et bildæk (for at opnå en god, afrundet "shape"). De fleste surfboards er lavet af polystyren, nu som da, ergo ikke lige det smarteste at begynde at hamre skruer i, endsige tage ud på asfalten.

Get it right!

Der er problemer med historien samt definitionen. Denne artikel bør efter min mening skrives helt om, evt med udgangspunkt i den engelske Wiki-udgave. (Skrev Erik Ernst (diskussion • bidrag) 29. nov 2008, 13:39. Husk at signere dine indlæg.)

{{uencyklopædisk}} er indsat i artiklen, så en omskrivning ville passe fint ind, hvis du er klar til det... --Allano (Skriv til mig her...) 29. nov 2008, 13:48 (CET)

Jeg kunne godt tænke mig at skrive artiklen om, der er dog en masse ting jeg er i tvivl om, da det er mit første bidrag, men det vil være en glimrende måde at lære at bruge sitet. I samme forbindelse vil jeg tage billeder til brug i artiklen og uploade dem på Wiki-Commons. Erik Ernst 29. nov 2008, 15:24 (CET)

Det lyder da godt. Bare klø på! :-) --MGA73 29. nov 2008, 15:25 (CET)

Start en diskussion om Skateboard

Start en diskussion