Diskussion:Skrub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Nu er der igen en bot, der har indsat fejlagtige henvisninger til andre wikipedia (en:scrubland mv.); det er mindst tredje gang i den tid, jeg har haft et øje på artiklen. Er der ikke en måde, hvorpå dette kan undgås fremover? Jeg finder det lidt småtåbeligt, at vi skal spilde energi på gentagent at rydde op efter bots... --Lindblad 25. dec 2008, 16:50 (CET)

Det må være fordi der på fx engelsk wikipedia står, at den danske side er denne. Hvis du ved hvad det rigtige navn er på engelsk, kunne du sætte de rigtige iw-på. Det vil måske hjælpe. --MGA73 25. dec 2008, 16:55 (CET)
Desværre. Artiklen en:scrubland findes på tre andre wikis: simple english, polsk og [en tredje jeg ikke lige har styr på. red.] Alle fire wikis henviser til hinanden, og ingen af dem henviser til denne artikel, eller til en dansk artikel i det hele taget. Ergo må problemet ligge et andet sted. --Lindblad 26. dec 2008, 08:42 (CET)