Diskussion:Skyderierne i Midi-Pyrénées 2012

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kritik[redigér wikikode]

Der er alt for mange fodnote-links, hvoraf mange indeholder fejl. Generelt bør denne slags artikler ikke bare oversættes tankeløst fra et andet sprog. For dem som er interesseret i yderligere baggrundsviden, gå da ind og se på andre sprogversioner. Danske wikipedia-brugere ser med danske øjne.

Det, er naturligt at oversætte, artikelr fra engelsk til dansk, hvor det er kutyme, på engelsk wiki med en del fodnoter. Jeg kan derfor, ikke se din krtik går ud på, da jeg ikke kan se nogen fejl i fodnoterne. Hvis der er fejl, i fodnoterne hvofor, hjælper du så ikke til med at rette?. Trade (diskussion) 18. apr 2012, 08:26 (CEST)
Derudover, kan jeg heller ikke forstå, det du skriver;Danske wikipedia-brugere ser med danske øjne., hvad det har med artiklen at gøre? Mvh. Trade (diskussion) 18. apr 2012, 09:42 (CEST)
Der, overhovedet ingen hold i dine fornærmelser, lad vær med at tage ham alvorligt!. --Trade (diskussion) 15. jan 2013, 12:33 (CET)