Diskussion:Slovakiet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er det ikke lidt småpinligt, at Slovakiet er så forsømt på dansk Wikipedia? En minimal artikel om landet selv og så ellers henvisninger til ikke-eksisterende artikler om fire slovakiske byer. Her er vist noget at tage fat på for de historisk og geografisk interesserede. --Troels Nybo 13. aug 2005 kl. 08:10 (CEST)

Neutralitet omstridt[redigér wikikode]

Citat fra artiklen: Som del af Tjekkoslovakiet vandt Slovakiet frihed og demokrati efter kommunismens fald. Det er vist ikke en særlig neutral sætning. For god ordens skyld indsætter jeg et spekulativ-skabelon. Anders 30. nov 2008, 02:21 (CET)

Sådan en enkelt, løsreven sætning kan du bare rette til noget bedre. Den berettiger ikke, at hele artiklen betegnes som "spekulativ". --Sir48 (Thyge) 30. nov 2008, 03:37 (CET)