Diskussion:Skive Stadion

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Spørgsmålet er, om ikke hele artiklen blot skal flyttes til Skive stadion ? Spar Nord Arenaer nok ikke nået så langt ud over lokalområdet. --Pugilist (diskussion) 22. sep 2016, 11:27 (CEST)

Problemet er bare at det er to forskellige ting. De hører ikke sammen under Spar Nord Arena. Spar Nord har sponsoreret begge dele, men de har intet at gøre med hinanden. --MLFDyn (diskussion) 03. okt 2016, 10:20 (CEST)

Hvis det er to forskellige ting, så bør Spar Nord Arena ændres til en flertydig artikel. --Pugilist (diskussion) 3. okt 2016, 10:55 (CEST)

Er det noget jeg kan få hjælp til? Jeg er ret nybegynder til det her, men jeg synes det er vigtigt at det bliver opdelt --MLFDyn (diskussion) 04. okt 2016, 10:05 (CEST)

Naturligvis. Lige for øjeblikket er artiklen om Skive Stadion udskilt til en selvstændig artikel. Artiklen Spar Nord Arena er lidt et sammensurium, og jeg kan forstå på dig, at det er to separate ting. Jeg tror derfor, at artiklen om Spar Nord Arena bliver omdannet til en såkaldt "flertydigside", der henviser til artiklen om Skive Stadion og til artiklen om den indendørs idrætshal. Har du andre idéer om, hvorledes det bedst håndteres ? --Pugilist (diskussion) 4. okt 2016, 10:47 (CEST)

Tusinde tak fordi du giver dig tid til at hjælpe! Jeg synes det lyder rigtig fint med at henvise fra "Spar Nord Arena" til de to artikler om henholdsvis Atletikhallen og Skive Stadion. Det er den måde som jeg ville håndtere det på i hvert fald. --MLFDyn (diskussion) 19. okt 2016, 12:18 (CEST)