Brugerdiskussion:Pugilist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Pugilists diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Pugilist.

Arkiv
Diskussionssidens arkiv findes her.

Tilføj venligst nye emner nederst på denne side, tak.

På en række sociale medier forsøges at implementere De 10 Bud for Rationel Debat, som jeg ikke gider skrive af eller foregøgle jeg selv har fundet på. Det ændrer dog ikke ved, at reglerne vil blive søgt efterlevet også på denne diskussionsside, og bidrag, der bryder med De 10 Bud for Rationel Debat må påregne at blive konfronteret hermed. Det skal ikke holde dig tilbage med at bidrage, men med en sund debat kommer man længst

Flytning af brugerdiskussionsside[redigér wikikode]

Hej Pugilist

Jeg opfatter flytning af hele din brugerdiskussionsside samlet til en arkivside (i modsætning til flytning ved kopiering af teksten) som problematisk idet man så ikke kan få overblik over hvad der er sket ved at se historikken for siden. Det er ikke en normal måde at arkivere på, og jeg vil foreslå at du undlader at gøre det på den måde fremover. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. apr 2019, 16:09 (CEST)

Vær venligst opmærksom på, at metoden er fuldt ud tilladt iht. Hjælp:Flytning. Du skal derfor i stedet stille ændringsforslag til retningslinjen. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2019, 16:31 (CEST)
@Asger: Den hjælpeside omtaler ikke flytning som en metode til arkivering. Flytning af en diskussionsside væk fra den tilhørende indholdsside er overhovedet ikke nævnt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. apr 2019, 16:36 (CEST)
@Kartebolle: Du lyder noget aggressiv, men det er måske bare mig, der er sart.
Der er tale om en helt banal arkivering, der på ingen måde sletter nogen historik, og som er i fuld overensstemmelse med den praksis, der er fulgt i årevis. Alternativet med at copy/paste tekst er noget rod (hvis det er den metode, som du vil foretrække). Har du stærke følelser overfor emnet, må du tage det op i bredere forum. --Pugilist (diskussion) 10. apr 2019, 16:49 (CEST)
Kartebolle, beklager, linket skulle have været Hjælp:Arkivering#Arkivering med undersider . Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2019, 17:09 (CEST)
@Pugilist, jeg undskylder hvis jeg lyder aggresiv. Det er utilsigtet. Jeg har nu stillet forslag om præcisering af politikken for arkivering på Wikipedia:Landsbybrønden/Arkivering af diskussionssider udført ved sideflytning som foreslået af Asger. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. apr 2019, 17:24 (CEST)

Wikipedia Discord[redigér wikikode]

Hej. For nyligt har jeg haft denne ide om at skabe en discord server for danskere på wikipedia. Jeg tror det vil gøre kommunikation lidt bedre imellem brugere, især nye brugere, siden jeg synes wikipedias system (bl.a. diskussion siderne) er lidt vanskelige at bruge for første gang. Jeg har påbegyndt en og prøver at invitere så mange som muligt, især dem som er aktive. Hvis du kunne være interreseret så brug linket nedenfor. Du må også meget gerne hjælpe ved at invitere flere.

https://discord.gg/k8npPbM

-m. vh. Bobbylux (diskussion) 17. apr 2019, 08:16 (CEST)

Tak for besked. Wikipedias brugere må naturligvis kommunikere på alle de platforme de vil og i de fora de vil.
Fordelen ved at holde diskussionen på Wikipedias fora er imidlertid, at alle så kan følge med istedet for at kommunikationen er spredt ud over flere forskellige fora.
IRC er det officielle forum for uformel snak. IRC er nok noget bedaget, men jeg vil nu anbefale at holde den uformelle snak der. Nybegynderspørgsmål er efter min opfattelse bedst at holde på Wikipedias sider, da flere så kan lære af andres erfaringer. Pugilist (diskussion) 17. apr 2019, 17:07 (CEST)