Brugerdiskussion:Pugilist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Pugilists diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Pugilist.

Arkiv
Diskussionssidens arkiv findes her.

Tilføj venligst nye emner nederst på denne side, tak.

På en række sociale medier forsøges at implementere De 10 Bud for Rationel Debat, som jeg ikke gider skrive af eller foregøgle jeg selv har fundet på. Det ændrer dog ikke ved, at reglerne vil blive søgt efterlevet også på denne diskussionsside, og bidrag, der bryder med De 10 Bud for Rationel Debat må påregne at blive konfronteret hermed. Det skal ikke holde dig tilbage med at bidrage, men med en sund debat kommer man længst. Trolleri og almindelig trættekærhed kan ikke forventes besvaret.

Søren Bregendal[redigér wikikode]

Synes det er ærgerligt det du gør ved Søren Bregendal-siden...

Fjerner ny oprettet info og billede, det er tarveligt og respektløst

Og hvorfor skulle Sunday Sessions også fjernes? Er sku sur nu (skrev 192.38.143.142 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Prøv at log ind, så er det nemmere. Du har beskeder på Brugerdiskussion:193.106.120.131.
Du skal ikke være ked af at billedet er forsvundet. Det er også slettet på Commons. De billeder, der er lagt op af Oliverbrohave1234 er slettet grundet overtrædelser af ophavsretten.
Hold venligst diskussionen på Diskussion:Søren Bregendal. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 14:26 (CEST)

Okay det er fair at du tror at billeder strider imod en masse love men det gør de ikke. men tilbagefør venligst Sunday Sessions igen..... (skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) 7. sep 2020, 14:48‎. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg tror ikke så meget om billederne. Du må diskutere billedrettighederne på Commons.
Vedrørende Sunday Sessions, så tag det op på artiklens diskussionsside, og ikke her. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 14:56 (CEST)

Jeg har skabt Bregendal-artiklen fra bunden af.... jeg fortjener slet ikke denne behandling, før jeg begyndte at skrive om SB her på wikiDK var artiklen til at dø af grin overfor. nu er den blevet meget større med meget mere info men nu blokere i mig simpelthen???? det er ikke fair behandling. lås venlist op igen for mig eller bare tilføj Sunday Sessions igen i artiklen.(skrev Oliverbrohave1234 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for besked. Jeg er ked af, at du føler dig dårligt behandlet, det er ikke intentionen.
Pointen er, at Wikipedia skrives i et samarbejde. Det betyder, at man bør lytte til det input man modtager undervejs. Nogle af dine redigeringer er af andre brugere vurderet som værende problematiske, men du har ignoreret henvendelserne og har bare tromlet igennem. I de situationer er det normalt, at artilerne lukkes, indtil der er enighed om, hvorledes artiklerne skal udformes.
Du bør drøfte artiklens udformning på Diskussion:Søren Bregendal og ikke her. -Pugilist (diskussion) 7. sep 2020, 15:09 (CEST)

Emne[redigér wikikode]

HEJ BRO MÅ JEG IKKE SKRIVE, AT JEG KAN LIDE SALATPIZZA PÅ MIN EGEN BRUGESIDE ELLER HVAD KingOfKebabNørrebrogade20 (diskussion) 18. sep 2020, 11:14 (CEST)

Se Wikipedia:Normer for brugersider. --Pugilist (diskussion) 18. sep 2020, 11:19 (CEST)

vedr. sletning :)[redigér wikikode]

Hej Pugilist og tak for at du lige fik rettet min fejl. Er der mon en som ikke er "partisk" som kan oprette siden om Rudefix. Sagen er at siden mangler og den er lavet super identisk med eks Carglass som er en godkendt side.

Som jeg ser det så er det blot afsender af side der er et problem.

Er det korrekt? Kan du hjælpe?

Bh Oliver Nordsve

Problemet er, at din virksomhed næppe er "kendt nok" til at have en artikel. Wikipedia er en encyklopædi, d.v.s. et leksikon, og ikke et register over virksomheder. For at en virksomhed skal være relevant at have på Wikipedia, skal den opfylde de kriterier, der er opstillet. At der muligvis er artikler om virksomheder, der ikke opfylder kriterierne, er i den forbindedlse uden betydning. --Pugilist (diskussion) 22. sep 2020, 11:04 (CEST)

Pugilist - Min fejl! Beklager![redigér wikikode]

Hej igen.. jeg har nærlæst og beklager. Kan godt se at virksomheden ikke er notabel.

We sent you an e-mail[redigér wikikode]

Hello Pugilist,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Hjælp[redigér wikikode]

Hej Pugilist

Jeg ved ikke hvordan jeg skal redegøre for rettighederne mere end jeg har gjort. Det er frigjorte billeder, taget af det foto-selskab vi benytter, og lagt på nettet til fri afbenyttelse. Har du råd til hvordan jeg så skriver det?Jeg har skrevet deres navn ind, når jeg uploader billedet.

VH- Katinka Katinkapohl (diskussion) 5. okt 2020, 14:33 (CEST)

Hej Katinka,
Du skal sende en besked på Commons via OTRS-systemet, hvor du forklarer, hvorfor du kan udgive billedet under en CC-licens, gerne med dokumentation for, at fotografen (ophavsmanden) har accepteret, at billedet frit kan benyttes i alle sammenhænge. Du kan eventuelt også billedets side på Commons klikke på "Challenge Speedy Deletion", og der redegøre for hvorfor billedet er givet frit. Det er lidt bøvlet, men det er vigtigt, at licensforholdene på billeder og filer er på palds før end de bliver givet frit. --Pugilist (diskussion) 5. okt 2020, 14:41 (CEST)
@Katinkapohl: Lige en kommentar. Billederne er ikke lagt på nettet til fri afbenyttelse, hvilket netop er problemet. På siden https://jenshenrikjensen.dk/p/info/presse står der: "Fotos (se galleriet herunder) kan frit bruges til omtale i medier, i forbindelse med foredrag eller øvrige sammenhænge, hvori Jens Henrik Jensen indgår. (Angiv venligst fotobyline)" Det vil sige at de stiller krav om at billederne skal bruges i sammenhænge hvori Jens Henrik Jensen indgår. Det krav forhindrer upload af billederne til Wikimedia Commons og dermed også brug på Wikipedia. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 5. okt 2020, 14:55 (CEST)

SLE[redigér wikikode]

Tak for hintet om Systemisk lupus erythematosus; forklaringen ligger i autoimmun, men er givet ikke automatisk indlysende for andre and sundhedsfaglige... Jeg håber, indledningen nu er bedre? --Medic (diskussion) 6. okt 2020, 21:31 (CEST)

Fornemt :-) Pugilist (diskussion) 6. okt 2020, 22:37 (CEST)

Sørgelige individ![redigér wikikode]

Du er da alligevel en jævn stor taber uden humor i tilværelsen?(skrev Zeventz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke et underholdningssite, men en encyklopædi. Hvis du vil være sjov, må du finde andre steder at bidrage. --Pugilist (diskussion) 16. okt 2020, 11:11 (CEST)

side om nationale operationer[redigér wikikode]

Siden behandler et emne, der er relevant for Wikipedia og som opfylder kriterierne herfor. Venligst ikke slet den - overhold venligst retningslinjerne! (skrev Esben1969 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Den slettede artikel på én linje og et eksternt link overholdt ikke nogen retningslinjer, og røg derfor ud. Det er der ikke noget overraskende i.
Din nye artikel er en del længere, men har fortsat nogle udfordringer, men disse kan måske rettes op. Kig gerne på WP:STIL og WP:KA. —Pugilist (diskussion) 26. okt 2020, 08:30 (CET)

Sletning af siden Jesper Kiel[redigér wikikode]

Hej, Pugilist

Jeg forstår simpelthen ikke begrundelsen, manglende notabilitet, for din sletning af siden 'Jesper Kiel', som er en velkendt politiker hos Enhedslisten og en af stifterne af partiet. Hvis du Googler ham, vil du finde over 400.000 resultater, og jeg har henvist til samtlige punkter, som jeg har fundet relevant vedr. hans karriere. (skrev Marianne Pacarada (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Mvh. Marianne Pacarada, organisationskoordinator hos Enhedslisten

Mener du, at han opfylder kriterierne, kan du oprette en gendannelsesforslag på WP:SDBG. Generelt bør man afholde sig fra at skrive om emner, hvori man har en personlig tilknytning. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 13:40 (CET)

Beklager[redigér wikikode]

Jeg tror aldrig nogensinde jeg har oplevet at tilbagerulle en redigering, uden at jeg har fået en notifikation om det, og jeg kiggede sjovt nok ikke på de seneste ændringer herefter :D. Det var derfor en fejl, jeg tilbagerullede din konklution af gendannelsesforslaget om Niels Ejner Larsen. Med lidt beklagelige hilsener :D, Zelrin (DiskussionBidrag) 28. okt 2020, 21:38 (CET)

Det går nok :-) --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 21:47 (CET)

Svar på tiltale[redigér wikikode]

For eftertiden vil jeg, trods navneforvirring, ikke sammenlignes eller forbindes med mordere. (skrev Danmark2020 (diskussion • bidrag) 12. nov 2020, 15:11‎. Husk at signere dine indlæg.)

Aha. --Pugilist (diskussion) 12. nov 2020, 15:25 (CET)


Guirlanden fjernet igen?[redigér wikikode]

Hvorfor er Guirlanden igen blevet fjernet fra kunstnersammenslutninger? (skrev 5.186.114.231 (diskussion • bidrag) 18. nov 2020, 16:11‎. Husk at signere dine indlæg.)

Ikke forstået. Der er en artikel Kunstnersammenslutningen GUIRLANDEN. --Pugilist (diskussion) 18. nov 2020, 16:39 (CET)
Jeg er også forvirret. Jeg troede, du mente Kategori:Kunstnersammenslutninger, men der er den da stadig - noget andet er så, at det burde den ikke, fordi vi har underkategorien Kategori:Kunstnersammenslutninger fra Danmark (hvor den også er). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. nov 2020, 09:25 (CET)

Breathinboy[redigér wikikode]

Hej Pugilist. Du har ikke givet min ven, Breathinboy, administrativ adgang og heller ikke givet ham redigeringstilladelse igen, som du skrev du ville inde på hans diskussionsside. Hvis du ikke tror mig, så er der et bevis her:Bevis --WiHoOl (Diskussion) 8. dec 2020 12:43 (CET)

Din ven kan læse alt hvad han vil på Wikipedia. Din vens adgang til at kunne redigere på Wikipedia er imidlertid blevet inddraget, da han tydeligvis har haft en del vanskeligheder ved at bidrage på en konstruktiv måde. Om en uges tid kan han bidrage igen. Jeg vil foreslå, at din ven bruger tiden til at sætte sig ind i, hvorledes man bidrager konstruktivt herinde. Det vil være fint, hvis du kan fortælle ham spillereglerne, hvis han har svært ved at forstå dem via selvstudium. --Pugilist (diskussion) 8. dec 2020, 16:13 (CET)
@WiHoOl: Jeg kan nu se, at din ven havde ændret sin besked på sin diskussionsside. Pausen er blevet lidt længere. Jeg kender ikke din relation til brugeren, men vil generelt anbefale dig at finde nogle andre venner i Wiki-community'et. --Pugilist (diskussion) 8. dec 2020, 16:59 (CET)

Advarsel til mig vedr. min opodatering af Vibeke Manniches profil[redigér wikikode]

Jeg beskyldes for ikke at kunne lide Vibeke Manniche. Der er ikke tilfældet. Min opdatering af hendes side består af væsentlige fakts til forståelse af Vibeke Manniche. Især hendes funktion som læge Hilsen Knud Erik Jørgensen (skrev 176.20.8.83 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for besked. Jeg antager, at du er identisk med Bruger:Knud Erik Jørgensen, og at det er disse opdateringer, som du henviser til. Læs venligst Wikipedia:Biografier af levende personer. Dine bidrag lever ikke op til Wikipedias politik på området, og er derfor af mig og andre brugere fjernet.
Lad være med at bruge Wikipedia på den måde. --Pugilist (diskussion) 17. dec 2020, 17:42 (CET)

Glædelig Jul[redigér wikikode]

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:14 (CET)
Tak, og i lige måde :-) Pugilist (diskussion) 21. dec 2020, 16:05 (CET)

Opfølgning på besked om esport[redigér wikikode]

Hej Pugilist.

Jeg har modtaget din besked, og tak for den. Jeg forstår dig faktisk godt.

Vi skal være meget bevidste om målgruppen for esport i Danmark, for det har stor betydning for hvordan vi som forbund kan understøtte den med form og struktur. Derfor spiller Wikipedias definition omkring esport en meget vigtig rolle for at vi kan samle esport i Danmark på bedste mulig måde. Vi arbejde lige nu på at redigerer definitionen igen og vil i den forbindelse gerne appellere til at du responderer til os igen såfremt du er uenig i den nye redigering, så kan vi sammen nå frem til det bedst mulige resultat.

Håber på din forståelse

MVH.

Mikkel Andersen Esport Danmark (skrev MAesd (diskussion • bidrag) 14. jan 2021, 08:54‎. Husk at signere dine indlæg.)

@@MAesd:: Tak for besked. Det er fint, at I forbedrer artiklen om Esport, og også at der bidrages med faglig viden. Vær opmærksom på, at Wikipedia ikke skal være en spydspids i introduktion af nye begreber/definitioner, men skal referere, hvorledes andre definerer begreberne. Det kan godt forekomme lidt bagvendt, men der ligger mange overvejelser bag det princip. Du kan læse mere om det her: Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning.
Jeg har ikke selv den store indsigt i E-sport og kan derfor ikke bidrage med så meget input andet end på det rent formelle. Der er forhåbentlig andre, der kan byde ind. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2021, 09:38 (CET)

Opfølgning[redigér wikikode]

Hej igen. Det giver god mening, vi har opdateret posten igen, hvis du har mulighed for så kig den gerne igennem Ha en god dag

Opfølgning på besked om esport[redigér wikikode]

Hej igen. I forhold til hvordan esport staves, så er det uden "-" altså Esport eller esport. Jeg kan ikke ændre overskriften nemlig. Kan du måske gøre det ?

Ha en rigtig god dag.

Som du ser, er der en anden bruger, der har været forbi artiklen om dette spørgsmål. Den officielle ordbog angiver ordet med bindestreg, og ikke den angelsaksiske version uden bindestreg. Spørgsmål vedrørende artiklens udformning kan med fordel drøftes på artiklens diskussionsside. --Pugilist (diskussion) 14. jan 2021, 10:36 (CET)