Brugerdiskussion:Pugilist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Dette er Pugilists diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Pugilist.

Arkiv
Diskussionssidens arkiv findes her.

Tilføj venligst nye emner nederst på denne side, tak.

På en række sociale medier forsøges at implementere De 10 Bud for Rationel Debat, som jeg ikke gider skrive af eller foregøgle jeg selv har fundet på. Det ændrer dog ikke ved, at reglerne vil blive søgt efterlevet også på denne diskussionsside, og bidrag, der bryder med De 10 Bud for Rationel Debat må påregne at blive konfronteret hermed. Det skal ikke holde dig tilbage med at bidrage, men med en sund debat kommer man længst

Eksterne henvisning[redigér wikikode]

Jeg kan se at der er en eksterne henvisning på din diskussionsside, som du nok har opdaget ikke er tilladt på DAWP. Så det er en god ide at slette den, for ellers kan man få problemer med nogle administratorer. Bare en velment opfordring.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 17:19 (CEST)

Bare brug "pyt-knappen". Bare en velment opfordring. --Pugilist (diskussion) 20. apr 2018, 17:28 (CEST)
Jeg kan se at du stadig har din eksterne henvisning på din diskussionssiden. Bruger Tøndemageren har påpeget at det ikke er tilladt, og har fjernet dem fra min side. På sin diskusionsside har han påstået at du nok ville fjerne den, men det ser ikke ud til at du har læst det (betvivler jeg meget) eller at du er ligeglade og gør som du nok selv vil bestemme (Mere sandsynlig).
Så det korte er: har du i sinde at fjerne linket eller ej?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 23. apr 2018, 18:19 (CEST)
Rodejong: Jeg tror det er en idé at trykke på pyt-knappen. —Pugilist (diskussion) 23. apr 2018, 18:24 (CEST)
Nej, fordi det for mig er en principal sag. Jeg fik en blokering for at have interne henvisninger på min diskussionsside, og du er uvillig at fjerne en eksterne henvisning. Så enten skal Tøndemageren give mig en undskyldning, eller du fjerner linket.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 23. apr 2018, 18:48 (CEST)
Jeg går stadig ud fra, at Pugilist selvfølgelig fjerner linket - om ikke andet så for at holde husfred. Dernæst er jeg ikke med på hvad jeg skal give Rodejong en undskyldning for. mvh Tøndemageren (diskussion) 23. apr 2018, 19:19 (CEST)
Åbenbart ikke Bruger:Tøndemageren. Så hvis en administrator ikke fjerner en link, som ikke hører til, hvordan kan du forvente at normale brugere fjerner linker? Så skal man først rydde for egen dør, før man kan begynde at rydde hos andre, ikke sand?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 01:05 (CEST)
Nå, jeg anser pugilists tilbagerulningen for en bekræftelse at man åbenbart som administrator ikke behøver at følge Wikipedias normer og politikker. Så forstår jeg bedre hvorfor Tøndemageren var så tilbageholdende, da han nok viste det i forvejen. Tak!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 08:56 (CEST)
Rodejong: Hold nu inde. Du er galt på den. Lad være med at spilde din tid på at finde fejl hos andre. Der er ikke nogen sag her - lad den falde! --Medic (Lindblad) (diskussion) 30. apr 2018, 09:00 (CEST)
Bruger:Medic, det kan godt ligne sådan. Men jeg blev for den forseelse blokeret. Så hvad er forskellen mellem pugilist og mig så? Han er administrator, så må man åbenbart mere end os andre.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 09:10 (CEST)
Nej. Det her handler ikke om forskelsbehandling, men om at du nu demonstrerer, at du ikke har forstået din egen blokering. Jeg kommer ikke til at give dig en lang forklaring, for den er allerede givet dig ad nauseam på din egen diskussionsside, samt talrige andre. Hvis du er i tvivl, så start med at læse tilbage i historikken; det er meningsløst at spilde din, min og Pugilists tid på endnu en lang og ultimativt ørkesløs debat. Din blokering handlede om, at din diskussionsside var blevet et uoverskueligt og ulæseligt rod for alle andre end dig selv. Den fungerede derfor ikke længere efter hensigten - den var en linksamling og et personligt projekt, ikke et redskab til at kommunikere med dig. Samtidig var du viklet ind i andre kontroverser, der gjorde tålmodigheden meget kort, især da du også dengang gjorde anfald mod petitesser som dette. Rodejong, denne slags flueknepperi er spild af alles tid, og tjener intet (!) andet formål end at underminere din egen goodwill hos dine medskribenter. Du har ikke en sag hér. Lad den falde. Nu.
Lad venligst være med at svare med "hvis jeg ikke må, hvorfor må Pugilist så?" Det er ikke det, det handler om. Er du i tvivl, så læs tilbage i historikken i stedet. --Medic (Lindblad) (diskussion) 30. apr 2018, 09:21 (CEST)

10 år[redigér wikikode]

Ten Year Society.svg

Jeg ser at du er administrator i lidt over 10 år. (2008-03-29) Så en forsinket tillykke med det!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 01:05 (CEST)

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018

Er dette tilladt?[redigér wikikode]

Hej Pugilist. Er dette tilladt? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 6. maj 2018, 16:16 (CEST)

Nu prøver den forfulgte "uskyldighed" igen at aflede opmærksomheden fra sine egne problematiske redigeringer. Bare ignorér ham og hold i stedet nøje øje med hans artikelændringer. --Arvid-S (diskussion) 6. maj 2018, 16:59 (CEST)
Jeg tænker Godwins lov og så vil jeg nyde det gode vejr. —Pugilist (diskussion) 6. maj 2018, 17:24 (CEST)

Er dette tilladt?[redigér wikikode]

Hej Pugilist. Er dette i overensstemmelse med wikipedias politik om ikke at lave personangreb? Rmir2 (diskussion) 7. maj 2018, 06:46 (CEST)

Det er stadig et dejligt forårsvejr, hvilket jeg har tænkt mig at nyde. At det åbenbart pt. er populært at insistere på uddybninger at tidligere tilkendegivelser, får mig ikke til at ændre planer. —Pugilist (diskussion) 7. maj 2018, 08:44 (CEST)
Hej Rmir2, jeg vil forsøge at komme med et godt råd: Jeg kan forstå, at det kan være provokerende, men vend det blinde øje til. Fokuser på noget andet og giv det ingen respons. Der er masser af artikler her på Wiki at tage fat på. Nyd nu foråret alle sammen :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 7. maj 2018, 08:55 (CEST)
Det handler ikke om min person (jeg er meget hårdhudet) men om det generelle miljø her på projektet. Hvis det er legitimt i et tilfælde, vil det også være det i det næste. Og den igangsværende udvikling tyder på, at angrebene hele tiden bliver grovere. Det er derfor, at det skal stoppes, ellers ødelægges projektet. Jeg kan konstatere, at en række hidtil gode bidragydere allerede har opgivet og forladt projektet. Rmir2 (diskussion) 7. maj 2018, 09:49 (CEST)
Rmir, du har masser af artikler at rydde op i. Du blev bedt om at koncentrere dig på det. Du har lovet at koncentrere dig på oprydningen. Men du gør stik det modsætte!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 7. maj 2018, 09:52 (CEST)
@Rodejong: og du har fået del henstillinger om at lade Rmir2 være i fred. Jeg giver dig en blokering næste gang jeg ser det. Lad andre holde øje med Rmir2. --Steen Th (diskussion) 7. maj 2018, 10:01 (CEST)
@Rodejong: Jeg kan til fulde tilslutte mig Steen Th i ovenstående. Lad være med at fokusere på Rmir2. Du hjælper ikke. --Medic (Lindblad) (diskussion) 7. maj 2018, 10:53 (CEST)
@Rodejong: Jeg vil supplere med, at du på min diskussionsside altid kan henvise til artikler, du mener skal efterses. Men uden stikpiller til Rmir2, tak.--Ramloser (diskussion) 7. maj 2018, 12:37 (CEST)

Tilbagerulning[redigér wikikode]

Hej, hvorfor skulle denne diff tilbagerulles? Philaweb 9. maj 2018, 22:11 (CEST)

En tyk tommel, beklager. Min mus kan nogen gange være oversensitiv. —Pugilist (diskussion) 10. maj 2018, 08:57 (CEST)
Kan jo ske for selv den bedste. Philaweb 10. maj 2018, 14:31 (CEST)

Vil du hjælpe Round Table?[redigér wikikode]

Hej. Vil du hjælpe artiklen og brugeren bag Round Table? Seks minutter efter at artiklen var oprettet, blev den, som mange andre angrebet af Rodejong, uden noget konstruktiv respons. Skabeloner, skabeloner, ikke hjælpe og tonedøvhed. Mærkeligt det må fortsætte? --87.49.147.133 10. maj 2018, 00:31 (CEST)

Ja, det kunne nogen gange være rart, hvis de mere erfarne brugere var lidt mere hjælpsomme med nye bidrag fra uerfarne brugere. Det er ofte lige så nemt selv at løse problemerne i forhold til at klistre kvalitetsskabeloner på. Jeg kan se, at en anden bruger har hjulpet til. —Pugilist (diskussion) 10. maj 2018, 09:03 (CEST)
Man skal roligt afvente til den nye bruger gennem 10-20 redigeringer er færdig med sin artikel, før man begynder på noget som helst, inkl. wikificering og ret af stavefjel. Ping Bruger:Rodejong. --Madglad (diskussion) 10. maj 2018, 11:22 (CEST)

Issehoved[redigér wikikode]

Da du er hovedbidragyder til artiklen Issehoved (færge), tænker jeg at du er interesseret i at opdatere artiklen, da færgen nu er solgt til et af mig ukendt formål. --Madglad (diskussion) 11. maj 2018, 23:38 (CEST)

Den omstændighed, at jeg er hovedbidragsyder er ikke det samme som, at jeg har en brændende interesse for emnet; jeg har oprettet og bidraget til adskillige artikler om emner, som jeg har en begrænset interesse i. Jeg har større interesse i at bidrage til en god encyklopædi.
Men da det tager ganske få minutter at opdatere artiklerne, har jeg gjort det. Du kunne måske selv overtales til at bruge din energi på at bidrage til encyklopædien ? --Pugilist (diskussion) 12. maj 2018, 15:15 (CEST)

Wikipedia e-mail[redigér wikikode]

Hej Pugilist, jeg har sendt en mail til din wiki email-adresse. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 22. maj 2018, 09:44 (CEST)

Klit[redigér wikikode]

Hej Pugilist. Din seneste rettelse af artiklen klit er ikke heldig. Det er faktisk vigtige oplysninger at have med. Og de udgør kun 5-6% af den samlede tekst, hvilket er marginalt i forhold til helheden. Rmir2 (diskussion) 22. maj 2018, 16:54 (CEST)

Kort fortalt kan vi ikke havde de gamle afskrifter stående, hvis også der er et ophavsretligt problem. Andelen i forhold til artiklens samlede længde er i den sammenhæng uden betydning. Når jeg tog fat i Klit er det netop fordi det var et begrænset problem, der let kunne ordnes uden større problemer.
Er der relevante oplysninger, der ryger ud med badevandet, så står det bidragsyderne frit for at skrive en relevant tekst. Nogen gange er der behjertede brugere, der gider bruge fritiden på at rydde op, andre gange, må man selv tage fat.
Konkret er det ret marginalt, hvad der forsvinder ved at stryge den kopierede tekst. Det står oven i købet på diskussionssiden, således at interesserede kan lade sig inspirere til en nutidig tekst baseret på nutidig viden. Jeg ved, at du har et par småting at tage fat på, men ellers kunne du jo selv få informationen genindsat. --Pugilist (diskussion) 22. maj 2018, 17:01 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Skabelon:Kortpositioner West Virginia[redigér wikikode]

Vil du slette dette kort, jeg ønsker at flytte Skabelon:Kortpositioner USA West Virginia→Skabelon:Kortpositioner West Virginia. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. jun 2018, 11:48 (CEST)

Yes check.svg Done --Pugilist (diskussion) 7. jun 2018, 11:50 (CEST)