Diskussion:Spider-Man

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Dansk udgivelsesdato[rediger kildetekst]

Jeg fik lige fundet et par af min gamle Spider-Man tegneserier frem, for lige at støve lidt op på hvad jeg ved om ham, så jeg bedre kan lave en artikel om ham. Jeg finder nu ud af, at den ældste tegneserie jeg har med ham, er "Edderkoppen #3". Problemet er bare, at der står at den er fra 1978. Så så vidt jeg kan se, så ville "Edderkoppen #1" tidligst kunne være udkommet i Danmark i 1977. Men der står noget andet her i artiklen. Hvilket år passer? Hecko X 12. nov 2005 kl. 15:09 (CET)

Jeg søgte lidt på google, og fandt denne side: [1]. Skiftende forlag har udgivet serien, med I.K først i 1967. Dit nummer må være fra Winthers udgivelse af serien, startende i 1978.--Mikael V 18. feb 2006 kl. 01:10 (CET)

Seneste film[rediger kildetekst]

Jeg har opdaget en fejl i Spiderman artiklen.

Der står på et tidspunkt, at den seneste film er Spiderman 3, fra 2007. Men er det ikke The Amazing Spiderman fra 2012? (Skrev 85.83.99.16 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)