Diskussion:Spinning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke artiklen er reklame. Der er jo ikke henivsning til konkrete produkter i artiklen. Jeg oprettede den i sin tid og størstedelen af teksten er oversat fra den engelske wikipedia. --Petedane 18. feb 2007 kl. 19:31 (CET)

Jeg har valgt at slette stubben, da ingen har gjort nogen indvendinger --Petedane 14. mar 2007 kl. 07:47 (CET)

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at det ikke er sundt at indtage flere liter væske over kun et par få timer, da du herved kan risikerer at skylle din krop ud for vigtige salte, vitaminer og mineraler. Det er derfor vigtigt at du fordeler dit væskeindtag over hele dagen. Det anbelales at indtage højst 2½ liter vand og herefter andre drikke (helst uden kulsyre.) -PHE 21.03.08(skrev 80.165.234.246 (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)

Jeg er helt enig. Hvem har fået den ide, at 4 liter vand kan hjælpe på hovedpine? Jeg sletter.--Janus 26. mar 2010, 14:39 (CET)

reklame...næææ, men urigtige oplysninger[rediger kildetekst]

De urigtige oplysninger består i at du omtaler "Spinning" som et begreb, hvilket er forkert. Du sætter ligeledes lighedstegn mellem betegnelsen "Spinning" og indendørs cykling, det er tildeles rigtigt, men i den kontekst du bruger den er det forkert.

Spinning er et registreret varemærke med mere end 15 år på bagen. Spinning er det førte og originale produkt inden for indendørs cykling. Produkter der efterfølgende er markedsført er blot kopier af originalen - også Body Bike. Spinning er verdens største producent i cykler til indendørs cykeltræning ligesom Spinning har uddannet mere end 150.000 instruktører der dagligt underviser mere end 1.000.000 deltagerer på verdensplan.

Varemærket Spinning er ejet af virksomheden Spinfitness, der tidligere hed Madd Dog Athletics, grundlagt af langdistance cyklisten Johnny Goldberg, der adskillige gange har deltaget i (og gennemført) Race Across America (RAAM). Som Ultra-Endurance atlet har han gennemført mange enestående løb, og han besidder stadig den dag i da den rekord han satte i 1988 i Race Across Arizona, hvor han tilbagelagde 554 Miles på 29 timer og 46 minutter. Da han trænede til sin 3. RAAM deltagelse var hans kone gravid, og han besluttede at forsøge sig med Stationær træning, hvilket blev grundstenen til den første patenterede Johny G. Spinner. Johnny G. Stoppede sin karriere da han fik diagnosenCardio Myopathy - infektion i hjertet.

Igennem 15 år har Johnny G. stået bag udviklingen af det største fænomen i fitnessverden, nemlig Spinning. Johnny G's passion er at skabe træningsformer der fremmer sundhed og livsglæde. Der er ingen der har mødt Johnny G. der ike vil give mig ret i at han er et energibundt der spreder motivation og glæde. der er næppe ret mange produkter der på verdensplan er mere solgt, eller mere kopieret.

Idag er Johnny G. ikke længere manden bag Spinfitness, men han står derimod bag den nyeste udvikling - "Krankbikes" - men det er en helt anden historie.

Skod artikel[rediger kildetekst]

Jeg bruger sjældent da.wikipedia da kvaliteten simpelthen er pinligt ringe. Jamen for helvede, har i nogensinde set et rigtigt leksikon? Er I bekendt med den stil der er gældende i encyklopædiske artikler? Denne artikel minder i sit sprog om en fristil i 7. klasse. (Skrev 93.160.88.121 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så skal du være velkommen til at hjælpe med at forbedre den. Mvh Knud Winckelmann 30. dec 2010, 15:09 (CET)
Er det meningen at man skal rette på en tekst, som er fundamentalt forfejlet og ikke høre hjemme i et leksikon? I artiklen findes nogle få afsnit, som bør blive - resten skal bare slettes.80.161.46.99 31. dec 2010, 00:25 (CET)

Varemærke[rediger kildetekst]

Spinning er et registreret varemærke for et bestemt firmas produkter og tjeneteydelser, så det er problematisk at benytte ordet generisk - med mindre naturligvis ordet allerede er så udbredt med den generiske betydning, at varemærket er degenereret. --Palnatoke 19. mar 2011, 13:44 (CET)

Det vil jeg helt klart mene er tilfældet; det findes sågar som generelt navneord i Den Danske Ordbog. --Pinnerup 20. mar 2011, 00:24 (CET)

Til orientering har indehaveren af varemærket 18. marts 2011 anmodet om korrekt gengivelse af vareærket jf. OTRS:2011031710006945. --|EPO| COM: 6. apr 2011, 11:21 (CEST)