Diskussion:Star Wars

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Karakterer? --Palnatoke 27. apr 2005 kl. 06:51 (CEST)

Efter eng. "character". Ikke som en bedømmelse. Grundet til dette valg, er at nogle af de navne der nævnes ikke er "personer" (mennesker), men uhyre og aliens, hvilket man normalt ikke vil omtale som personer. - Mark jensen 27. apr 2005 kl. 07:04 (CEST)
De er da personer - de har personlighed og individualitet, og de har personlige rettigheder i samfundet (der er en udmærket diskussion af forholdet mellem person og humanden engelske WP); at de ikke er mennesker, er mest af alt et genretræk ved science fiction og fantasy. --Palnatoke 27. apr 2005 kl. 07:45 (CEST)

Den primære bidragyder må da vist ha' et noget anstrengt forhold til stavning og sætningskonstruktion. Artiklen er belemret med en mængde småfejl og pinlige klodsetheder. jeg nævner i flæng: "Desuden findes der er også tegnefilmen", "Den eneste regl i Expanded Universe", "omend meget skaberne bag det udvidede univers forsøger at forholde sig". Omend meget skaberne?! Noget går tydeligvis helt galt her. Og fejlene fortsætter: "der minder om dem vi allerede kender til i det virkelig live", "De overordene regioner hedder", "som dusørjægeren blev drabt med", "Derefter opsægte han", osv. Udover de mange åbenlyse fejl lider artiklen af et generelt fattigt og børnehaveagtigt sprog. Max point for entusiasme, men nul for udførelsen. Vha. lidt omstrukturering og omskrivning kunne dét her blive en god artikel. Held og lykke med at få den op på et mindre pinligt niveau... "Don't feed the troll" er åbenbart en bekvem sætning at holde sig for øje, når man vil undgå at svare på kritik. (skrev 213.173.236.66 (diskussion • bidrag) 7. jan 2006, 14:05. Husk at signere dine indlæg.)

Hvad er det lige for et svar, du forventede at få? Hvis du blev ansest for en troll ville reaktionen have været en helt anden. Du skriver imidlertid ikke noget i dit indlæg, som fordrer et svar og de færreste bidragsydere her har tilsyneladende den store interesse i emnet, bortset fra dem, du jo nok ikke mener, kan hjælpe med at forbedre artiklen. Er der nogen, du særlig ønsker respons fra, kan du jo lægge en kommentar på deres brugerdiskussion. --Heelgrasper 7. jan 2006 kl. 21:42 (CET)

Jeg har fået galden ud af systemet for nu og vil fremover tilstræbe mig at rette istedet for at kritisere. Det må være surt at være ordblind, og min kritik letter nok ikke byrden. (skrev 213.173.236.66 (diskussion • bidrag) 16. jan 2006, 16:33. Husk at signere dine indlæg.)

Nu er der en forskel mellem at være ordblind og det at taste forkert. (skrev Mark Jensen (diskussion • bidrag) 1. maj 2006, 18:53. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Mark (?) eftersom du umiddelbart har lavet flest rettelser i Star Wars posten gætter jeg på at du står bag et eller flere af ovenstående indlæg. Der ligger meget arbejde bag både dit indlæg og Star Wars universet, faktisk så meget at fans har oprettet en selvstændig wiki for netop dette.
-
Kan posten for overblikkets skyld deles op i flere selvstændige? Dermed kan hvert indlæg behandles på en mere overskuelig måde. Star Wars kan måske endda blive en kategori for sig?--Siems 1. maj 2006 kl. 19:40 (CEST)

Star Wars Fanon Wiki[redigér wikikode]

Hello! We would like to ask your support to build a large and stable community. If you are interested in Star Wars, and want to write your own fan fiction, you can go here: Star Wars Fanon Wiki (skrev SWFanon~dawiki (diskussion • bidrag) 28. jul 2006, 23:15. Husk at signere dine indlæg.)