Diskussion:Statoil Fuel & Retail (Danmark)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ordlyden i artiklen giver én den opfattelse at Statoil er et dansk firma fra 1889, hvilket er forkert, jvf statoils egen hj.side, der fortæller at der er tale om et norsk firma. Dette bør specificeres og rettes. --Zep73 10. dec 2006 kl. 13:17 (CET)

Så gør det. --|EPO| 10. dec 2006 kl. 13:24 (CET)

Gjort! Men mener det kunne gøres bedre... --Zep73 10. dec 2006 kl. 13:37 (CET)

Det der refereres til er den danske del af Statoil og altså ikke hovedselskabet i Norge som bør findes på Statoil. Min hovedkilde er sjovt nok også deres (danske) hjemmeside, men den del der beskriver den danske del (jvf. titlen på artiklen) og ikke den internationale del. (link). Udover det er det vel fint nok nu og forstår godt din bekymring ang. mistorståelsen, som selvfølgelig ikke bør ske i et encyklopædisk værk. --Broadbeer 10. dec 2006 kl. 15:13 (CET)