Diskussion:StepStone

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytning af StepStone[rediger kildetekst]

StepStone er flyttet til: Wikipedia:Støbeskeen/StepStone, baggrunden er at den anses for at være {{reklame}}, at den anses for at være {{tætpå}}, at den anses for at være {{copyvio}}. Læs Wikipedia:Støbeskeen: om proceduren for at undgå sletning af artiklen.--mvh Per (PerV) 2. dec 2009, 17:42 (CET)
I øvrigt betragtes fjernelse af de overfor nævnte skabeloner fra en artikel som hærværk og kan medføre blokering, så jeg anbefaler, at du diskuterer rettelser i artiklen med en erfaren bruger, før du blot sletter eller flytter den.--mvh Per (PerV) 2. dec 2009, 17:42 (CET)
Emnet StepStone berettiger HELT sikkert til en artikel på Wikipedia, men overholdelse af normerne er centrale for Wikipedia!--mvh Per (PerV) 2. dec 2009, 17:42 (CET)

Er sendt til følgende brugere: Brugerdiskussion:Meek og Brugerdiskussion:87.60.36.86--mvh Per (PerV) 2. dec 2009, 17:47 (CET)

Tilretning af artiklen[rediger kildetekst]

Jeg har rettet artiklen lidt til og slettet meget firmaspecifikke produktnavne og noget management-/HR-terminologi. Der kan sikkert skrives noget neutralt (ikke-reklamerende og i alment, encyklopædisk sprog) om firmaets tjenesteydelser, men det kender jeg ikke nok til dem til at kunne gøre. Hovedkvarteret angives som London, hvilket nok bør forklares, når det er et norsk firma. Derudover kunne en beskrivelse af firmaets historiske udvikling være en udvidelsesmulighed.

Jeg lader den stå her i støbeskeen lidt endnu. --Sir48 (Thyge) 3. dec 2009, 12:03 (CET)