Diskussion:Stilet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

En stilet er en type daggert og ikke en hæl, uanset at en stilethæl på slangform kaldes en stilet. Der bør nok oprettes en separat artikel med navnet stilethæl, hvorunder det kan nævnes at en stilethæl i daglig tale kan kaldes en stilet. MVH --Foto 4. okt 2007, 19:08 (CEST)

Hvis man slår op i Politikens Nudansk Ordbog vil man nu finde, at stilet både betyder en sko med en stilethæl og et stikvåben. Så man kunne overveje en flertydighedsside. Desuden er der i forvejen en artikel, der hedder stilethæl, som i øjeblikket fejlagtigt henviser til denne side, da den lige nu kun handler om våbenet. --Sabbe 10. okt 2007, 09:11 (CEST)

Jeg er helt enig med Sabbe, og hvis nogen kan gøre dette er det fint med mig, jeg kan ikke finde ud af at lave en flertydighedsside. MVH --Foto 24. okt 2007, 19:18 (CEST)

Er denne side ikke god nok?: Stilet (flertydig). --Glenn 25. okt 2007, 18:48 (CEST)