Diskussion:Storm (band)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg ved ikke, om jeg er enig i denne redigering. Er det ikke at foretrække at have én lang redigering frem for to stubbe, der aldrig bliver længere? Ganske vist gøres det sådan i mange andre artikler, men det kunne måske også genovervejes. --Pred (diskussion) 11. aug 2007, 14:27 (CEST)

Jeg er enig. Vi har efter min mening mange småertikler om nært relaterede emner som med fordel kunne slås sammen. Det vil være den bedste service for læserne som derved kunne mere sammenhængende præsentationer af et emne uden at skulle springe rundt mellem bittesmå delemner. Typisk kan gentagelser også undgås, hvilket også er en fordel for skribenterne som undgår at vedligeholde/opdatere den samme information flere forskellige steder. Byrial 11. aug 2007, 14:40 (CEST)
Så vil jeg flytte tilbage, hvis ingen melder uenighed. --Pred (diskussion) 12. aug 2007, 13:45 (CEST)
Og det gjorde jeg så.. --Pred (diskussion) 13. aug 2007, 13:54 (CEST)