Diskussion:Strandmarkskirken

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Slet - der er ingen artikel[rediger kildetekst]

Der er ingen artikeltekst, men alene tabeldata. Wikipedia er en encyklopædi, ikke en tabelsamling. --Palnatoke 25. mar 2007 kl. 20:17 (CEST)

Artiklen kommer, sammen med de andre artikler for Rødovre-Hvidovre provsti, i nærmeste fremtid. Siden er netop blevet oprettet i dag. Jeg arbejder på at få taget billeder af kirkerne, og leder efter materiale til at få artiklerne udfærdiget. --Hockeyindustrien 25. mar 2007 kl. 20:21 (CEST)

Som artiklen er nu, er det alene byggeåret og kirkens website, der ikke kan findes andre steder i Wikipedia. Det er glædeligt at du vil udbygge artiklen, men om du udbygger den fra et rødt link eller fra den nuværende status, gør vist ingen stor forskel. På den anden side kan du jo skynde dig at udbygge den inden nogen når at komme i nærheden af sletteknappen... :-) --Palnatoke 25. mar 2007 kl. 20:33 (CEST)

Giv dog lige manden en chance, Palnatoke. Det er kutyme, at når vi uploader billeder i Skyd en Kirke-projektet, at så laver man samtidig en artikelstub med kirkeskabelonen. Hvis man ikke gør det, så risikerer man nemlig, at en emsig administrator klager over at der er billeder på commons af kirker, som der ikke er oprettet artikel om. --IbRas 25. mar 2007 kl. 20:42 (CEST)

Sådan - lille artikel. Er det okay? --Hockeyindustrien 25. mar 2007 kl. 20:53 (CEST)

Brug evt. Skabelon:IBrug, når du er i gang med at skrive en artikel. Evt. kan du skrive artiklen offline vha. forhåndsvisning og så først gemme den, når du er færdig med arbejdet. --PhoenixV 25. mar 2007 kl. 20:58 (CEST)
Til IbRas: Hvis man bemærker Commons-billeder uden artikler, skal man være velkommen til at skrive artikler til - jeg har svært ved at tro at det kan medføre klager. Til Hockeyindustrien: Glimrende - der er naturligvis plads til forbedring, men det er en glimrende begyndelse. --Palnatoke 25. mar 2007 kl. 21:26 (CEST)