Diskussion:Stridsvogn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er ingen beskrivelse for stridsvognen? (skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg forstår ikke dit spørgsmål. Vær venlig at uddybe det. --|EPO| COM: 25. apr 2011, 16:48 (CEST)

Hvad er der at uddybe? Vil de ikke være venlig at skrive en beskrivelse af en stridsvogn? (skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er jeg ikke meget for, da det er noget, jeg har meget lidt forstand på. I øvrigt hedder det en "artikel" her på stedet - ikke en "beskrivelse". Men du kan kigge på Wikipedia:Wikipedianere/Interesser og se, om en bruger har nogle interesser, der passer til artiklens emne. --|EPO| COM: 25. apr 2011, 17:19 (CEST)

Det er sku' ikke meget af en artikel af være? Men jeg søgte ikke en artikel, men en kort beskrivelse af stridsvognen. Jeg har været inde og kigge på det link, du skrev og der var vist ikke særlige mange, men jeg håber bare at der senere kommer en "artikel" om stridsvognen. Men tak for linket! (skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) 27. apr 2011, 18:45. Husk at signere dine indlæg.)

Stadig ingen artikel? (skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) 22. maj 2011, 11:04. Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia fungerer på den måde, at artiklerne bliver skrevet, når nogen får lyst til det. Man kan godt efterlyse en artikel på Wikipedia:Efterspurgte artikler, men ofte er der meget lange udsigter til at de bliver lavet af den vej (din tålmodighed varede kun under en måned og sådan kan man ikke bare bestille). Jeg har nu oversat en del af indledningen fra den engelske version, og den kan så tjene som udgangspunkt til en fuldt dækkende artikel. --CarinaT 15. jun 2011, 19:38 (CEST)

Undskyld for min manglende tålmodighed, jeg er usædvanlig utålmodig .. Jeg havde ledt efter en lille kort beskrivelse af en stridsvogn og kunne ikke finde noget afgørende svar, men deres 'indledning til en artikel' er meget brugbart. Mange tak forresten. :) (skrev 87.58.37.92 (diskussion • bidrag) 14. aug 2011, 16:33. Husk at signere dine indlæg.)