Diskussion:Strikning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Har lige hørt en udsendelse i radioen om strikning, hvor hun sagde, at strikning var en meget gammel metode, helt tilbage til år 200, hvor det mest var mænd, der strikkede i Ægypten. På Middelaldercentre og vikingemarkeder er det strengt forbudt at bære strikkede ting. Huer, vanter, sokker osv. alt skal være nålebinding, da man mener, det er det eneste, der var kendskab til på daværende tidspunkt.