Diskussion:Suez-krigen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Udover det at artiklen ikke er velskrevet, mener jeg at den indeholder en væsentlig aversion imod Egypten, som fx "Naser, der drømte om at gøre egypten til en stormagt" og generelle spekulative vendinger. --Kaare Dybvad 31. jan 2007 kl. 17:34 (CET)

Kaare, det er jo spekulativt om Naser ønskede et Stor-Egypten. Ser man på den politik han førte, er det dog ikke en urimelig antagelse, og i det historiske perspektiv er det i bund og grund ikke mindre spekulativt, at fratage ham enhver form for ærgerrig ambition.

Det er forplumrende, at den politiske venstrefløj, henover dit moderparti socialdemokratiet, har bibeholdt en unuanceret anti-israelsk (som et udtryk for anti-amerikansk?) / pro-palæstinensisk holdning, som hører 1970'erne til, og langt fra kan betragtes som objektiv. --Claus R 7. jan 2009 kl. 01:16 (CET)