Diskussion:Sukkersyge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Intro-teksten er direkte afskrift af netdoktor.dk: http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/diabetes.htm (skrev 130.225.243.80 (diskussion • bidrag) 5. maj 2008, 21:23. Husk at signere dine indlæg.)

Mangel på viden om Vitamin D3 og sukkersyge[redigér wikikode]

Artiklen er slettet i forhold til at det ikke forbedrer den nuværende side om Sukkersyge.

Jeg stædig mener at det kan betale sig at bemærke i den nuværende artikel om Sukkersyge at der er debat om forholdet mellem D3 og Sukkersyge, med hensyn til D3's rolle i bestyttelse og vedligholdelse af Beta-celler.

Det er dog et sag jeg er meget intereseret i, pga jeg selv er Type 1 diabettiker. Jeg tager dog det jeg har skrevet til min læge. :) --Skøremissen 4. jan 2011, 21:06 (CET)

Og det, du gerne vil have diskuteret i forhold til artiklen her på Wikipedia, er? --Heelgrasper 4. jan 2011, 18:31 (CET)
At tilskud af D3 vitamin kan forbedre nuværende behandlinger af sukkersyge, og at forholdet mellem D3 og sukkersyge burde blive studieret i danmark ved at tage blodprøver pa 25-hydroxyvitamin-D i årskontrol ved sukkersyge patienter.
Undersøgese af forholdet kan have stor betydning for behandling af sukkersyge her i danmark, hvis tilfældet er at de fleste sukkersyge patienter har taller mindre end 50–80 ng/mL (eller 125–200 nM/L) i blodet i forvejen, specielt dem med høje HbA1c.
Jeg vil gerne opvække debat og studie på emnet, eftersom de grundlægende faktorer er når et patient får sukkersyge.
Hvis D3-mangel er tilfældet hos de fleste diabetiker, kan deres sygdom tydeligt forbedres ved tilstrækkeligt dosering og kosttilskud.
--Skøremissen 4. jan 2011, 20:48 (CET) (skrev Illysmanx (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Men så er du gået forkert. Se venligst Hjælp:Diskussionssider og Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. --|EPO| COM: 4. jan 2011, 20:51 (CET)
Forstået. Så betyder det at debatforums på netdoktor ogsv. er de bedste steder til hvad jeg har skrevet. Mange tak, og mvh, --Skøremissen 4. jan 2011, 20:56 (CET) (skrev Illysmanx (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg vil gerne hendvend til Speciel:Bidrag/Illysmanx hvorpå jeg har lagt artiklen/indlægget. --Skøremissen 5. jan 2011, 08:00 (CET)
Nej, det har du ikke, men du har lagt den på Brugerdiskussion:Illysmanx. I øvrigt stærkt forvirende, at du sætter en manual signatur på der er ikke er det samme som dit brugernavn. Og ændrer debatindlæg, som andrer har reageret på (fx var mit tidligere indlæg absolut ikke baseret på det, der nu står oven over det). --Heelgrasper 6. jan 2011, 01:59 (CET)
Jeg sender en privat besked til Heelgrasper, og stort sandynligvis rydder op i alt mit rod her. Ny Wikipedia bruger, og at forvirre- ja, det vil jeg gernenok lad være med! --JHansen 11. jan 2011, 08:57 (CET)